• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Skay news

19.02.2024

21:04

Jezivo! Troje braće i sestara pronađeno mrtvo u kući, najmlađi dečak napunio tek devet meseci!

Tanjug/AP

Vesti

Jezivo! Troje braće i sestara pronađeno mrtvo u kući, najmlađi dečak napunio tek devet meseci!

Podeli vest

Troje braće i sestara pronađeno je mrtvo u kući u Bristolu. Sumnja se da ih je usmrtila 42-godišnja žena, koja je u međuvremenu uhapšena! Ona je u policijskom pritvoru u bolnici i nije životno ugrožena.

Skaj njuz prenosi da je policija u nedelju u 12.40 ujutru dobila poziv iz Blaise Valka u gradskoj oblasti Si Mils. Policijajci su brzo stigli do kuće i tamo su zatekli jeziv prizor - beživotna tela F. B. (7), J. B (3) i devetomesečnog M. B.

Glavni inspektor Viks Hejvord-Melen iz policije Ejvona i Somerseta rekao je da će obdukcija pokazati uzrok smrti dece i da će ona  verovatno biti završena do kraja ove nedelje.

Hejvord-Melen u obraćanju medijima  istakla da je jedna 42-godišnja žena uhapšena zbog sumnje da je izvršila ubistvo dece. Ona je rekla da su detektivi iz tima za istraživanje velikih zločina u ranoj fazi, kako je nazvala, "veoma osetljive, složene i temeljne istrage".

- Forenzička obdukcija će biti obavljena kako bi se utvrdio uzrok smrti i važno je da ne spekulišemo o ovom slučaju dok se ne sprovedu odgovarajući procesi - navodi se u saopštenju policije Ejvona i Somerseta.

Usmrćena deca su pripadnici sudanske zajednice u Bristolu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija