• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.02.2024

16:50

Kakvo poniženje! Da li će Kijev ovo tolerisati Sirskom?! Njegov sin ima slovo "Z" na majici i uzvikuje: "Slava Rusiji!" (VIDEO)

Printscreen/X, Reuters

Vesti

Kakvo poniženje! Da li će Kijev ovo tolerisati Sirskom?! Njegov sin ima slovo "Z" na majici i uzvikuje: "Slava Rusiji!" (VIDEO)

Podeli vest

Ivan Sirski, pastorak glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine Aleksandra Sirskog, čestitao je Rusima osvajanje Avdejevke.

Izvestija navodi da je Ivan došao u ruski konzulat u Australiji sa kozacima da čestita veliku pobedu ruskih snaga u Donjecku.

- Slava Rusiji - izjavio je Ivan Sirski, koji je na sebi nosio majicu sa slovom "Z", dok je na leđima pisalo: "Hvala Bogu da smo kozaci!"

Ivan je takođe najavio kako planira da dobije rusko državljanstvo.

 

 

Vođa australijskih kozaka Semoj Bojkov se našalio da je snimak sa Sirskim kao stvoren za prenos uživo na ukrajinskoj televiziji.

- Mi smo u generalnom konzulatu Rusije. Sa nama je sin glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine, Ivan Sirski... Slava ruskoj vojsci, zauzeli smo Avdejevku, pa slavimo još jednu pobedu! Avdejevka je naša (ruska) - govori vođa kozaka.

Aleksandar Sirski, podsetimo, sada je oženjen Tamarom Harčenko.

Iz prvog braka ima sinove Ivana i Antona. Ivan je sin iz prehodne veze njegove supruge dok im je mlađi Anton zajedničko dete. Obojica su se nakon razvoda roditelja preselili sa majkom u Australiju. Ivan je ranije rekao da su odavno prekinuli svaku komunikaciju sa ocem.

Australijska javna ličnost ruskog porekla Semjon Bojkov, poznat kao australijski kozak, rekao je Кomsomolskoj pravdi da dobro poznaje oba brata Sirski.

- Ivan je pravi ruski patriota, poznajemo ga dugo, više od deset godina. Кad je počelo Rusko proleće, dobrovoljno se uključio u naša vojna i patriotska dešavanja u Australiji, podržao je sa nama DNR i LNR, čak je i učestvovao na proruskim auto-mitinzima i povorkama. Imao je na svom automobilu nalepnice sa zastavom Novorosije i mitraljezom kalašnjikov - rekao je ranije Bojkov.

Volodimir Zelenski, ukrajinski predsednik, podsetimo, imenovao je nedavno Aleksandra Sirskog za novog glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ukrajine. Sirski je prethodno bio komandant kopnenih snaga od 2019. godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija