• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.02.2024

18:34

Majka Alekseja Navaljnog uspela da vidi telo sina!

Shutterstock/Reuters/printscreen X

Vesti

Majka Alekseja Navaljnog uspela da vidi telo sina!

Podeli vest

Aleksej je umro u petak u kaznenoj koloniji u Rusiji.

Ljudmila Navaljna saopštila je danas da je uspela da vidi telo svog sina Alekseja Navaljnog.

Ucenjuju me, postavljaju mi uslove gde, kada i kako treba da bude sahranjen Aleksej - rekla je ona.

Aleksej je umro u petak u kaznenoj koloniji u Rusiji, a njegova porodica je od tada danima pokušavala da preuzme njegovo telo.

Podsetimo, 16. februara stiglo je saopštenje uprave za izvršenje krivičnih sankcija da je Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru.

Ljudmila Navaljna, majka preminulog ruskog opozicionara, Alekseja Navaljnog, pozvala je predsednika Rusije, Vladimira Putina, da joj preda telo njenog sina.

U video snimku, koji je nastao ispred zloglasne kolonije IK-3 u kojoj je Navaljni umro, Ljudmila govori kako telo već danima ne može da vidi.

- Iza mojih leđa je kolonija IK-3, Polarni vuk, gde je moj sin Aleksej Navaljni umro 16. februara. Pet dana ne mogu da ga vidim. Njegovo telo mi nisu dali, nisu mi rekli gde je - govori na početku snimka Ljudmila.

Potom je poslala direktnu poruku predsedniku Rusije.

Tebi se obraćam Vladimire Putinu. Rešenje ovog problema zavisi isključivo od tebe. Pusti me da vidim svog sina. Zahtevam da mi se telo Alekseja odmah preda, da ga sahranim kako dolikuje - poručila je Ljudmila Navaljni.

Podsetimo, 16. februara stiglo je saopštenje uprave za izvršenje krivičnih sankcija da je Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru. Vlasti navode da mu se slošilo nakon šetnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija