• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

28.02.2024

16:46

Amerika na nogama, Bajden ide u bolnicu na pregled! Šta ako utvrde da je "zaribao"?!

Tanjug/AP

Vesti

Amerika na nogama, Bajden ide u bolnicu na pregled! Šta ako utvrde da je "zaribao"?!

Podeli vest

Američki predsednik Džozef Bajden saopštio je danas da će otići u bolnicu Volter Rid na fizički pregled.

Bajden (81) se podvrgava godišnjim fizičkim pregledima otkako je postao predsednik Sjedinjenih Država, prenosi Foks njuz.

Bolnica Valter Rid, medicinski centar za sve američke predsednike, nalazi se u saveznoj državi Merilend.

Izveštaj o lošem pamćenju i panika u Beloj kući

Bajdenovi kritičari zatražili su veću transparentnost od Bele kuće kada je reč o njegovom zdravlju, fizičkom i mentalnom, nakon nedavnog izveštaja specijalnog tužioca Roberta Hura u kojem se, između ostalog, navodi da je američki predsednik "dobronamerni stariji čovek sa lošim pamćenjem".

Podsetimo, 84 republikanaca kongresmena u Predstavničkom domu napisala su otvoreno pismo zahtevajući da se glavnokomandujući podvrgne kognitivnom testu ili da ga zamene prema 25. amandmanu.

Foto: Reuters

Sve o Bajdenovom lečenju

- Ako ste previše mentalno poremećeni da biste bili na suđenju, kao što tvrdi vaše sopstveno Ministarstvo pravde, onda smo zabrinuti da vaše mentalno stanje nije na kompetentnom nivou da služite kao vođa slobodnog sveta - navodi se u pismu, koje je napisao bivši lekar Bele kuće Roni Džekson.

On je lečio predsednike Baraka Obamu i Donalda Trampa pre nego što je postao kongresmen Teksasa. 

Pismo je usledilo nakon što je specijalni savetnik Robert Hur, koji je istraživao Bajdenovo nepropisno rukovanje poverljivim dokumentima, zaključio da predsednika ne treba optužiti jer bi bilo teško ubediti porotu kako je "stariji čovek sa lošim pamćenjem" mogao da počini zločin.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija