• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infrormer/Sputnjik

11.03.2024

21:00

Ruse čeka "iznenađenje" na Krimu?! Ukrajinci smislili kako da se prikradu, naprave pakao i odu... Samo još da im uspe!

reuters

Vesti

Ruse čeka "iznenađenje" na Krimu?! Ukrajinci smislili kako da se prikradu, naprave pakao i odu... Samo još da im uspe!

Podeli vest

Načelnik Glavne obaveštajne uprave Ministarstva odbrane Ukrajine Kiril Budanov, koji je u Rusiji optužen za umešanost u terorističke napade, objavio je da se pripremaju ozbiljne operacije na Krimu.

- Ovo su (ukrajinske operacije na Crnom moru i Krimu) pripremne mere za ozbiljnu operaciju na Krimu. To je provera ispravnosti naših izjava o načinima prilaska i odlaska odatle - rekao je Budanov.

Budanov je krajem februara u video-poruci obećao Rusiji nova "iznenađenja" na Krimu i istakao da ne preporučuje civilnom stanovništvu da koristi Krimski most.

Foto: Reuters

Šef ukrajinskih obaveštajaca Budanov

Reakcija Rusije

Komentarišući izjavu Budanova, zamenik predsedavajućeg Odbora za međunarodne poslove Saveta Federacije Vladimir Džabarov rekao je da ona predstavlja ili samoreklamu ili blef.

- Ili je to želja da se promoviše, ili je neki blef. Ali, ipak, ne gubimo budnost i spremni smo da pružimo otpor svakom neprijatelju - rekao je Džabarov.

Džabarov je dodao da ga Budanov iznenađuje svojim ponašanjem: "za šefa specijalne službe on je veoma pričljiv".

- Obično su ti ljudi, šefovi specijalnih službi, veoma ćutljivi, a posebno što je malo verovatno da bi govorili o svojim planovima - objasnio je senator.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15