• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.03.2024

07:10

Rusima prekipelo! Počelo prženje elitnih jedinica: Lokacije zloglaznih formacija poznate, prvi udar već izveden!

Reuters

Vesti

Rusima prekipelo! Počelo prženje elitnih jedinica: Lokacije zloglaznih formacija poznate, prvi udar već izveden!

Podeli vest

Rusija ima obaveštajne podatke o svim neprijateljskim akcijama, tako da može da izvrši osetljive udare na formacije ukrajinskih oružanih snaga kao što je Kraken, rekao je britanski stručnjak Aleksandar Merkuris na svom blogu na Jutjubu.

- Sada je vrlo jasno da Rusi imaju neverovatnu količinu obaveštajnih informacija o tome šta se dešava u Ukrajini. Oni znaju gde je jedinica Kraken, znaju gde ukrajinske oružane snage održavaju poverljive sastanke. Mogu da prate gde se nalaze protivvazdušne raketne jedinice, poput Patriota - kaže Markuris.

Kako je primetio Merkuris, Moskva na osnovu svih prikupljenih podataka može odmah da deluje i isporuči udare groma.

- A ovo je zapravo prilično alarmantno - zaključio je on.

Ranije je Ministarstvo odbrane izvestilo o likvidaciji 300 militanata ukrajinske formacije „Kraken“.

Kako je pojasnio načelnik štaba Združene grupe snaga general-pukovnik Aleksej Kim, one su uništene volumetrijskom detonirajućom bombom težine jednu i po tonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija