• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

19.03.2024

17:26

Medvedev o pregovorima sa Amerikom! Kao da prčate sa Hitlerom tokom invazije na Rusiju, tako bi to izgledalo...

Reuters/shutterstock

Vesti

Medvedev o pregovorima sa Amerikom! Kao da prčate sa Hitlerom tokom invazije na Rusiju, tako bi to izgledalo...

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države se ne uzdržavaju da vode hibridni rat protiv Rusije i, u isto vreme, govore o želji da se obnovi dijalog o naoružanju, a to je isto kao da se pregovara sa Hitlerom o smanjenju ofanzivnog oružja u periodu Velikog otadžbinskog rata (invazija nacista na SSSR prim. aut.) izjavio je zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

- Otvoreno i bez uzdržavanja vode hirbidni rat protiv nas. U njemu koriste sve! I velike isporuke oružja neprijatelju, i slanje svojih vojnih eksperata i obaveštajne službe. Licemerno kažu da žele da obnove strateški dijalog o naoružanju. To je kao da pregovarate sa Hitlerom o smanjenju praga ofanzivnog oružja u godinama Velikog otadžbinskog rata -  napisao je on na društvenim mrežama.

Istakao je da Sjedinjene Američke Države tako rade u svemu.

- Beskonačno se vrpolje na stolici, iznose laži kosmičkih razmera, šmrkću i liju suze kao da su na sceni, a sve to kako bi imitirali dobre namere. U stvari su to laži i manipulacije u cilju očuvanja sopstvene vlasti - zaključio je Medvedev.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija