• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2024

15:08

Islamska država objavila fotografiju terorista koji su sejali smrt u Moskvi (FOTO)

Printskrin

Vesti

Islamska država objavila fotografiju terorista koji su sejali smrt u Moskvi (FOTO)

Podeli vest

Islamska država (ID) objavila je danas fotografiju tvrdeći da su na njoj četvorica napadača koja su izvršila smrtonosni teroristički napad na koncertnu dvoranu Krokus nadomak Moskve u kojem su poginule najmanje 143 osobe, objavila je na svom Telegram kanalu novinska agencija ID Amak.

"Napad je izveden u kontekstu nemilosrdnog rata između Islamske države i zemalja koje se bore protiv islama", navodi se u saopštenju agencije Amak, prenosi Rojters.

Islamska država je preuzela odgovornost za sinoćnji napad na koncertnu dvoranu Krokus, ali postojale su indicije zbog kojih Rusija istražuje povezanost napadača sa Ukrajinom uprkos tvrdnjama ukrajinskih zvaničnika da zvanični Kijev nema nikakve veze sa napadom.

Ruske vlasti su u subotu saopštile da su uhapsile 11 ljudi, uključujući četvoricu osumnjičenih naoružanih napadača povezanih sa terorističkim napadom na koncertnu drvoranu Krokus.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija