• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2024

21:53

Nemačka na nogama! Treći dan potrage za nestalim dečakom (6)

ROTENBURG POLIZEI

Vesti

Nemačka na nogama! Treći dan potrage za nestalim dečakom (6)

Podeli vest

Snimci nadzorne kamere sa privatne kuće potvrđuju da je mali Adrijan (6) koji je nestao u ponedeljak u Nemačkoj, sam nestao iz kuće.

Policija nastavlja da pretražuje reku i močvarno područje oko reke, nakon što su pored korita reke uočili svež otisak obuće.

Ronioci od danas popodne sonarom pretražuju dno reke u potrazi za dečakom.

Spasioci su do srede kasno uveče bili napolju tražeći Adrijana. Za to vreme pretražene su okolne livade, šume i žbunje.

U potrazi su korišćeni helikopteri i dronovi, a u međuvremenu su se policiji pridružili vatrogasci i psi tragači.

Potragu za dečakom otežava to što on ne može da govori i artikuliše glasove i ima poteškoća da skrene pažnju na sebe.

Policija je apelovala na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u najbližu stanicu. Takođe su apelovali na sve da pregledaju snimke sa nadzornih kamera i da im se jave ukoliko primete nešto sumnjivo.

Takođe, naređena je i pretraga okolnih šupa ili sličnih skrovišta jer sumnjaju da postoji mogućnost da se dečak sakrio zbog čega se apeluje na stanovnike da provere svoje okućnice.

Navode da je Adrijan bio obučen u dugačku duksericu narandžaste boje, crnu trenerku sa šablonom zmaja i da je na nogama imao samo čarapice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija