• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.05.2024

21:19

Harkov ne sme biti ruski! Vašington povukao potez na koji je Moskva upozoravala! E, sad će snositi posledice?!

Reuters

Vesti

Harkov ne sme biti ruski! Vašington povukao potez na koji je Moskva upozoravala! E, sad će snositi posledice?!

Podeli vest

Sjedinjene Države su Ukrajini obezbedile novi paketnaoružanja i vojne opreme u vrednosti od 275 miliona dolara, saopštio je američki državni sekretar Entoni Blinken.

Kako se navodi u saopštenju paket uključuje municiju za višecevne raketne sisteme HIMARS, artiljerijske granate 155 mm i 105 mm, "džaveline", protivtenkovske mine, hemijske, biološke i komplete za zaštitu od zračenja.

Nova pošiljka oružja deo je pokušaja Vašingtona da pomogne Kijevu da "odbije rusku ofanzivu na Harkov", objasnio je Blinken.

Moskva je više puta upozoravala Zapad na posledice koje bi ukrajinska upotreba zapadnog oružja na ciljeve u Rusiji mogla da izazove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija