• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Jutarnji

01.06.2024

18:05

Novi hororu Nemačkoj! Pucao trudnici u glavu, pa nastavio krvavi pir! Broje ranjene dok je napadač u bekstvu

Printskrin x

Vesti

Novi hororu Nemačkoj! Pucao trudnici u glavu, pa nastavio krvavi pir! Broje ranjene dok je napadač u bekstvu

Podeli vest

Četiri osobe su danas ranjene u pucnjavi u Hagenu, u zapadnoj Nemačkoj, a osumnjičeni počinilac je u begu, saopštila je policija.

Prema dostupnim informacijama, begunac je 34-godišnji Mehmet O. koji je trudnoj supruzi pucao u glavu. Lekari joj se bore za život.

Nakon što je pucao u njihovom zajedničkom stanu, počinilac je otrčao na sedmi sprat i u zaključana vrata stana ispalio do šest hitaca. Tamo niko nije povređen.

Muškarac je potom seo u svoj Mercedes i odvezao se do dva kilometra udaljenog frizerskog salona. Tamo je hicima ranio još troje ljudi. 

 

 

 

Rođak počinioca rekao je za medije: "Bio sam šokiran kada sam čuo što se dogodilo. A ne mogu ni objasniti zašto je to učinio. Koliko ja znam, nije imao nikakvih problema i zapravo je bio vrlo miran dečko. On i supruga imaju četvoro dece."

 

 

 

 

Potraga za beguncem se nastavlja. Dronovi su u vazduhu, pretražuju se obližnje šume. Specijalne jedinice iz cele Severne Rajne-Vestfalije su na putu, uključujući policijske helikoptere i pse tragače.

Svedok je rekao: "Video sam počinioca kad je s torbom otišao do svog Mercedesa na parkingu Netoa. Tada je ugledao policiju i utrčao u šumu koja graniči s parkingom. Dva policajca su mu vikala da stane, ali je on pobegao u šumu."

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija