• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Beta

02.06.2024

19:30

(FOTO) Osvanuli mrtvački sanduci u Parizu, na njima šokantan natpis! Tiče se vojnika i ima veze sa Ukrajinom - scena je ljudima bila stravična!

Shutterstock/Twitter

Vesti

(FOTO) Osvanuli mrtvački sanduci u Parizu, na njima šokantan natpis! Tiče se vojnika i ima veze sa Ukrajinom - scena je ljudima bila stravična!

Podeli vest

Pet kovčega sa natpisom "Francuski vojnici iz Ukrajine" otkriveno je u subotu u podnožju Ajfelove kule u Parizu, gde su tri osobe privedene. Policija istražuje "moguće strano mešanje", saznaje agencija Frans pres.

Tri osobe su u subotu pre podne pored Ajfelove kule postavile posmrtne kovčege realne veličine, prekrivene francuskom zastavom i sa natpisom "Francuski vojnici iz Ukrajine", a unutar tih sanduka bio je gips.

Vozač kombija koji je prevozio kovčege je priveden.

On je rekao policiji da mu je "plaćeno 40 evra da odveze osobe i teret", rekli su policijski izvori i dodali da je on dan ranije doputovao iz Bugarske.

Još dve osobe su privedene na jednoj železničkoj stanici u Parizu, dok su se pripremale za put u Berlin, dodali su isti izvori.

 

 

 

 

Privedene su osobe bugarske, ukrajinske i nemačke nacionalnosti, navela je policija i dodala da je "istraga u toku kako bi se utvrdilo moguće strano mešanje".

Parisko tužilaštvo potvrdilo je nacionalnost osumnjičenih i navelo da su oni i dalje u policijskom pritvoru zbog "nasilja sa predumišljajem".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija