• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.06.2024

21:29

(UZNEMIRUJUĆE) Užasan snimak iz Ukrajine! Desetine ruskih vojnika uništeno, upali u sačekušu i tada kreće pakao!

Twitter video printscreen

Vesti

(UZNEMIRUJUĆE) Užasan snimak iz Ukrajine! Desetine ruskih vojnika uništeno, upali u sačekušu i tada kreće pakao!

Podeli vest

Ukrajinsko ministarstvo odbrane objavilo je snimak na kome se navodno vidi kako su dva ruska oklopnjaka pogođena topom američkog "Bredlija" dok su se kretala kroz otvoreno polje.

- Vozlilo američke proizvodnje uništilo je dva ruska oklopna vozila BTR-82 zajedno sa pešadijom - navodi Ministarstvo odbrane Ukrajine na svom nalogu na društvenoj mreži X.

Na snimku se vidi da nekoliko ruskih vojnika iskače iz vozila nakon eksplozije i traže spas bežeći preko polja, međutim, pripadnici Oružanih snaga Ukrajine nastavljaju da ih zasipaju vatrom. 

Izviđački dron je posle zabeležio kako jedno rusko vozilo gori.  

 

 

Iz ukrajinske 47. mehanizovane brigade naglasili su da su njihovi izviđači otkrili ruske trupe i čekali da izađu na otvoreno područje pre nego što su počeli napad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija