• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2024

18:32

Smehotresno! Putin šaljivo odgovorio: "stavićemo ga u supu", kada je sa petlom palo poređenje! (VIDEO)

Tanjug/AP

Vesti

Smehotresno! Putin šaljivo odgovorio: "stavićemo ga u supu", kada je sa petlom palo poređenje! (VIDEO)

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin odgovorio je poslovicom o petlu na pitanje moderatora sesije SPIEF-a, politikologa Sergeja Karaganova, o radu ruske Vlade.

- Ponosni smo na ono što naša Vlada radi. Ali, inače, počela je to da radi tek kada je petao kljunuo. Jer dok petao nije kljucao, ništa se nije desilo - rekao je Karaganov, prenosi RT.

Na odgovor nije dugo čekao!

- Stavićemo petla u supu, ne brini. Jer ne gazi kokoške. Zato je on potreban, ovaj petao - odgovorio je Putin.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija