• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.06.2024

20:17

Gorećete u paklu! Sprema se ruska odmazda, ovo neće proći nekažnjeno! Medvedev besan nakon terorističkog napada

Printscreen/X

Vesti

Gorećete u paklu! Sprema se ruska odmazda, ovo neće proći nekažnjeno! Medvedev besan nakon terorističkog napada

Podeli vest

Ono što se dogodilo u Sevastopolju nije vojna akcija, već "podli i gnusni teroristički napad", protiv ruskog naroda izvršen na pravoslavni praznik, baš kao i masakr u Dagestanu, poručio zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev oglasio se povodom današnjeg raketnog napada na Sevastopolj i terorističkih napada u Dagestanu, navodeći da nema razlike između počinilaca i saučesnika u ovim aktima.

- Gadovi iz SAD isporučuju rakete sa kasetnim punjenjem Banderinim pristalicama i pomažu im u navođenju na cilj. Gadovi u Kijevu za metu biraju plažu sa mirnim ljudima i pritiskaju dugme. I jedni i drugi će goreti u paklenom ognju, već i ranije - u zemaljskom - napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

On je dodao i da ono što se dogodilo u Sevastopolju nije vojna akcija, već "podli i gnusni teroristički napad", protiv ruskog naroda izvršen na pravoslavni praznik, baš kao i masakr u Dagestanu, koji su izvršili ekstremisti.

- Zbog toga su svi oni - američke vlasti, banderovski režim i ludi fanatici, za nas isti - napisao je on. 

Medvedev je uputio saučešće porodicama nastradalih i poželeo brz oporavak svim ranjenima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija