• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2024

18:20

(VIDEO) Najpotresnija scena tokom atentata na Trampa! Vatrogasni komandir ubijen štiteći porodicu, objava njegove ćerke tera suze na oči!

Tanjug/AP, Printscreen/Facebook

Vesti

(VIDEO) Najpotresnija scena tokom atentata na Trampa! Vatrogasni komandir ubijen štiteći porodicu, objava njegove ćerke tera suze na oči!

Podeli vest

Kori Komperatore, vatrogasni komandir, žrtvovao je svoj život da bi spasao svoju porodicu tokom atentata na Donalda Trampa u gradu Batleru. Njegova ćerka, Alison Komperatore, podelila je srceparajuću priču o njegovoj hrabrosti i ljubavi.

- Juče je vreme stalo. Kada je ponovo počelo, moja porodica i ja smo počeli da živimo noćnu moru u stvarnosti - započela je Alison svoju emotivnu objavu.

Dan koji je trebao biti ispunjen radošću i uzbuđenjem, pretvorio se u najtraumatičnije iskustvo koje neko može zamisliti. Alison opisuje kako je njen otac, Kori, koji je ceo život bio heroj kao otac, suprug i vatrogasni komandir, umro kao pravi heroj, štiteći svoje najmilije.

- Mediji neće reći kakav je heroj bio. Neće reći koliko brzo je bacio moju mamu i mene na zemlju. Neće reći da je svojim telom štitio moje od metka - nastavila je Alison.

Kori Komperatore bio je čovek posvećen svojoj porodici i zajednici. Bio je vernik, koji je voleo Isusa i brinuo o svojoj crkvi i njenim članovima kao o porodici. Njegova hrabrost tog tragičnog dana pokazala je dubinu njegove ljubavi prema porodici.

Foto: Printscreen

 

- Moj tata je bio najbolji tata na svetu. Moja sestra i ja nikada nismo bile u potrebi za bilo čim. Uvek je bio tu za nas, uvek je imao odgovor, ili bi našao način da ga nađe. Njegova sposobnost da razgovara i stvori prijateljstva sa bilo kim bila je izuzetna, i uživao je u svakom trenutku toga - seća se Alison.

Kori je živeo kao heroj i umro je kao heroj, štiteći svoju porodicu od smrtonosne pretnje. Njegova žrtva nije samo spasila živote njegove žene i ćerke, već je i ostavila neizbrisiv trag hrabrosti i ljubavi.

- Izgubili smo nesebičnog, voljenog muža, oca, brata, ujaka, sina i prijatelja. Nikada neću prestati da mislim na njega i tugujem za njim do dana kada i ja umrem. 13. jul će zauvek biti dan koji je promenio moj život. Više nikada neću biti ista osoba kao pre manje od 24 sata - napisala je Alison.

- Tata, volim te toliko da nema dovoljno reči da opišu koliko duboko ta ljubav ide. Znam da ćeš napraviti haos u raju. Znam da je Bog ponosan na čoveka koji je juče došao na Njegova vrata - zaključila je Alison.

Kori Komperatore će ostati upamćen kao pravi heroj, čija je ljubav prema porodici bila toliko jaka da je dao svoj život da bi ih zaštitio. Njegova priča je svedočanstvo o hrabrosti, ljubavi i nesebičnosti, koja će zauvek živeti u srcima onih koji su ga poznavali i voleli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija