• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2024

19:17

(VIDEO) Drama! Zbog Putinovog manevra dah je stao celom svetu! Ovo se moglo završiti mnogo gore, kamere snimile incident!

Printscreen/Youtube/EPA

Vesti

(VIDEO) Drama! Zbog Putinovog manevra dah je stao celom svetu! Ovo se moglo završiti mnogo gore, kamere snimile incident!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin umalo danas nije izazvao sudar dok je testirao "ladu auru" na otvaranju nove deonice auto-puta M-11. u regiji Tver.

On je, dok je upravljao automobilom, napravio grešku u vožnji. Na snimku se vidi kako Vladimir Putin (71) odeven u belu košulju bez pancirnog prsluka, upravlja novim modelom automobila, ali umalo nije napravio karambol na putu.

Kamera je zabeležila ruskog predsednika kako vozi crnu "ladu auru" auto-putem M-11 koji povezuje Moskvu i St Petersburg - dva najveća ruska grada - on je skrenuo ulevo kako bi zaobišao beli šator na putu , ali nije dao desni žmigavac i signalizirao da se vraća u traku, zbog čega se automobil sa njegovim obezbeđenjem, koji se kretao iza njega, umalo nije zakucao u zadnji deo predsednikove limuzine.

Jedan od pripadnika njegova osiguranja dodao mu je sako dok je izlazio iz automobila, ali promatrači su primetili da Vladimir Putin koji je bio i bez kravate ne nosio pancirni prsluk, što se ranije tvrdilo.

Drugi pripadnik obezbeđenja nosio je crnu aktovku, verovatno kao sklopivi štit za zaštitu ruskog predsednika od potencijalnih metaka pre nego što se obratio radnicima koji su radili na izgradnji auto-puta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija