• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2024

12:32

Grenel ekskluzivno na Informer TV! Glasanjem za Trampa dajete glas za mir u svetu! (VIDEO)

Reuters

Vesti

Grenel ekskluzivno na Informer TV! Glasanjem za Trampa dajete glas za mir u svetu! (VIDEO)

Podeli vest

Visoki funkcioner republikanaca Ričard Grenel dao je intervju za američku medijsku kuću Newsmax koji je Informer, u saradnji s njom, ekskluzivno preneo.

On je istakao da kontrast između Donalda Trampa i Džoa Bajdena ne bi mogao biti veći nego što jeste.

- Američki narod je svedočio instinktivnoj hrabrosti predsednika Trampa. Snagu i gracioznost predsednika Trampa ne mogu da ospore čak ni njegovi protivnici. One imaju posledice šire od američkih granica. Republikanci su nekada verovali da je dužnost Amerike da širi demokratiju vojnom silom. Intervenisali smo u drugim zemljama i potpisivali sporazume koji su koristili samo drugim nacijama. Previše godina smo proveli ignorišući interese Amerike. Samo jedan čovek je imao snagu da prozove laži i neuspehe demokrata i republikanca, Donald Tramp. On ne mari da li ste gej, strejt, crni, beli ili kog ste roda. On zna da smo svi Amerikanci i da je vreme da Amerika bude na prvom mestu - rekao je Grenel.

Republikanac napominje da je svet izgledao znatno drugačije za vreme Trampovog boravka u Beloj kući, a posebno je naglasio da je Rusija napadala Ukrajinu samo tokom vlasti Baraka Obame i Bajdena.

Putin se nije usuđivao da podiže tenzije pod Trampom. Pod Trampom, Kina je bila preispitana, pod Trampom je Balkan bio mirniji. Pod njim smo američke interese stavili na prvo mesto. Nije bilo novih ratova, stari su bili gotovi, a Amerika je imala najveću ekonomiju na svetu. Nakon četiri godine Bajdena, ratovi su se vratili, Talibani su se vratili, a pripadnici ISIS su ušli kroz južnu granicu u Ameriku. Iran vodi rat u Izraelu i Gazi uz pomoć Džoa Bajdena. Razlog zašto svet gori je to što je Bajden slab na više načina, ali protvnici Trampa, ovde i u inostranstvu, sada vide njegovu hrabrost i otpornost. Oni stoje u strahu i strahopoštovanju od njegovog povratka. Glasanjem za predsednika Trampa dajete glas za snagu i gracioznost koja će doneti mir vama, vašoj porodici, Americi i Svetu - poručio je Grenel, zaključivši:

Nemojte dozvoliti da vam bilo ko kaže drugačije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija