• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

21.07.2024

13:57

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Tanjug/AP

Vesti

Oglasio se Trampov tim! 6 milimetara delilo je od tragedije!

Podeli vest

Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa.

U izveštaju, koji je napisao kongresmen iz Teksasa Roni Džekson, pouzdani Trampov pristalica koji je bio i Trampov lekar u Beloj kući, izneti su novi detalji o prirodi povreda kandidata Republikanske stranke u napadu u Pensilvaniji, prenosi AP.

Prema Džeksonu, Tramp je zadobio prostrelnu ranu na desnom uvu, a nedostajala su 6,3 milimetra da metak uđe u glavu.

"Metak je napravio ranu široku dva centimetra na hrskavici desnog uha. U početku je bilo značajnog krvarenja, nakon čega je usledilo i oticanje celog gornjeg dela uva. U međuvremenu, otok je nestao i rana je počela da zarasta kako treba", navodi se u Džeksonovom izveštaju.

 


On je dodao da Tramp i dalje ima povremeno krvarenje, zbog čega je potrebno da nosi zavoj, kao na prošlonedeljnoj nacionalnoj konvenciji republikanaca.

 

"S obzirom na prirodu same rane, ušivanje nije bilo potrebno", napisao je u svom izveštaju Džekson.

Tramp je nakon napada prvo primljen u bolnicu Batler Memorial u Pitsburgu, a prema Džeksonu, lekari su "obavili dijagnostiku koja je uključivala i skener glave".
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija