• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informe.rs/Tanjug

27.07.2024

08:31

Haos! Oglasio se FBI posle skandalozne izjave svog šefa: Evo šta je pogodilo Trampa u uvo!

EPA

Vesti

Haos! Oglasio se FBI posle skandalozne izjave svog šefa: Evo šta je pogodilo Trampa u uvo!

Podeli vest

FBI je saopštio da je bivšeg predsednika SAD i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa tokom atentata 13. jula u Pensilvaniji pogodio metak u uvo.

FBI u saopštenju navodi da je "ono što je pogodilo bivšeg predsednika Trampa u uvo bio metak, ceo ili fragmentovan na manje komade, ispaljen iz puške preminulog subjekta", prenosi AP.

Saopštenje je usledilo dva dana nakon što je direktor FBI Kristofer Rej izjavio da nije jasno da li su Trampove povrede nanete metkom, gelerom ili staklom.

Atentat na bivšeg predsednika izvršio je Tomas Metju Kruks na predizbornom skupu u Pensilvaniji 13. jula. Tramp je tada ranjen u desno uvo, jedan posetilac mitinga je ubijen, dok su dvojica ranjeni.

Podsetimo, direktor FBI-a Kristofer Rej izjavio je da postoje sumnje u vezi sa ranjavanjem bivšeg predsednika Donalda Trampa tokom pokušaja atentata, prenosi "Dejli Mejl".

- Uz dužno poštovanje prema bivšem predsedniku Donaldu Trampu, postoje određene sumnje u vezi s time da li su metak ili geler pogodili njegovo uvo. Ne znam da li je taj metak, osim što je izazvao ogrebotinu, mogao pogoditi nešto drugo. Ali smatram da smo uzeli u obzir sve ispaljene metke - prenose novinari njegove reči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine
Društvo

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će krajem 2025. ili početkom 2026. godine biti u potpunosti završen Moravski koridor, koji se trenutno radi, a da će do kraja ove godine u saobraćaj biti pušteno 30 kilometara tog koridora, čime će u saobraćaj biti uključeni Trstenik i Vrnjačka banja kao i deo deonice Preljina - Adrani najverovatnije do Mrčajevaca.

27.07.2024

15:21

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija