• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

07.08.2024

21:37

Hitno! FBI upao u kuću Skota Ritera! (VIDEO)

profimedia/twiter

Vesti

Hitno! FBI upao u kuću Skota Ritera! (VIDEO)

Podeli vest

FBI i državna policija izvršili su raciju u kući bivšeg američkog vojnog obaveštajca Skota Ritera u državi Njujork, javljaju lokalni mediji.

"Zvaničnici FBI-a su trenutno u kući u Daver Drajvu u Delmaru i sprovode aktivnosti povezane sa tekućom federalnom istragom. Prema imovinskim podacima, kuća pripada bivšem obaveštajnom službeniku USMC-a i inspektoru za oružje Ujedinjenih nacija Vilijamu Skotu Riteru mlađem", javljaju američki mediji.

 

 

Riter je bivši obaveštajni oficir američkog marinskog korpusa i instruktor UN za oružje čija je karijera uključivala rad u bivšem Sovjetskom Savezu. Poznat po tome što je žestoki kritičar umešanosti Sjedinjenih Država u ukrajinsko-ruski rat.

Stejt department mu je nedavno zaplenio pasoš dok je pokušavao da odleti u Rusiju na konferenciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija