• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.08.2024

07:40

Osvanula šokantna vest o Putinu! Na Zapadu ovo ne smeju da prikažu: Rusi rekli svoje, više nema dileme!

Reuters/shutterstock

Vesti

Osvanula šokantna vest o Putinu! Na Zapadu ovo ne smeju da prikažu: Rusi rekli svoje, više nema dileme!

Podeli vest

Prema rezultatima istraživanja Fonda za javno mnjenje (FOM), 80% ruskih građana pozitivno ocenjuje rad predsednika Vladimira Putina na funkciji, dok isti procenat ispitanika izražava i poverenje u njega. S druge strane, 12% anketiranih ne veruje Putinu, dok 8% njih ima negativno mišljenje o njegovom radu.

Više od polovine ispitanika, tačnije 52%, pozitivno ocenjuje rad ruske vlade, dok 58% smatra da premijer Mihail Mišustin uspešno obavlja svoje dužnosti.

U istraživanju su građanima postavili i pitanje za koga bi glasali da se sledećeg vikenda održavaju izbori za Državnu dumu. Rezultati pokazuju da bi 44% glasalo za "Jedinstvenu Rusiju", dok bi po 9% glasova dobile Komunistička partija Ruske Federacije (KPRF) i Liberalno-demokratska partija Rusije (LDPR). Partija "Novi ljudi" i "Pravedna Rusija" dobile bi po 3% glasova.

Ovo nedeljno istraživanje, nazvano "FOMnibus", sprovedeno je od 9. do 11. avgusta 2024. godine, na uzorku od 1.500 ljudi starijih od 18 godina, u 104 urbana i ruralna naselja u 53 regiona Ruske Federacije. Metodologija istraživanja je podrazumevala intervjue na adresi ispitanika, a statistička greška ne prelazi 3,6%.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju
Politika

Vesić: Šolak i njegovi mediji vode u Srbiji antievropsku kampanju

Poslednjih meseci u Srbiji se vodi strašna medijska kampanja protiv Evropske unije u kojoj Brisel pokušava da se prikaže kao zlo koje želi da uništi Srbiju i pretvori je u koloniju, kaže ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i navodi da najstrašniju kampanju vodi Dragan Šolak.

18.08.2024

09:51

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija