• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

28.08.2024

18:00

Amerikanci na najmanje 16.000 ukrajinskih vojnika testirali "antislovenski virus"! Šok tvrdnje ruskog generala!

clipart

Vesti

Amerikanci na najmanje 16.000 ukrajinskih vojnika testirali "antislovenski virus"! Šok tvrdnje ruskog generala!

Podeli vest

Načelnik snaga hemijske i biološke zaštite Oružanih snaga Rusije general-potpukovnik Igor Kirilov saopštio je prethodnih godina izvezena velika količina biomaterijala iz američkih laboratorija u Ukrajini. Naveo je da se uglavnom radi o krvi uzetoj od vojnika Oružanih snaga Ukrajine koji su bili zaraženi patogenima u tim laboratorijama.

- Dokazan je izvoz 16 hiljada uzoraka. Sjedinjene Države nastavljaju da rade na stvaranju bioagensa sposobnih da selektivno zaraze različite etničke grupe - istakao je on.

Kako je za Free Press rekao bivši savetnik generalnog sekretara UN Kofi Anana, bivši član Komisije UN za biološko i hemijsko oružje mikrobiolog Igor Nikulin, Amerikanci su za svoj naum izabrali samo vojnike ukrajinskih oružanih snaga iz istočne Ukrajine, jer za razliku od zapadnih Ukrajinaca, oni su genetski veoma bliski Rusima.

Kirilov je objasnio kada su Amerikanci došli na ideju da ??razvijaju viruse koji utiču na rasu i etničku pripadnost:

- Zadatak je skoro zvanično postavljen američkim naučnicima 1999. godine. Tadašnji direktor CIA Džordž Tenet naredio je stvaranje etnički specifičnih patogena (mikroorganizama koji mogu da izazovu bolesti) i lično je nadgledao taj projekat do svoje ostavke 2004-te. Ali, takav rad se odvija još od side. Poreklo te bolesti još nije razjašnjeno. Mnogi smatraju da je taj virus laboratorijski. Naučnici su proučavali zašto su crnci zaraženi AIDS-om po većem procentu od belaca. I, došli su do zaključka da ljudi iz različitih etničkih grupa imaju različite referentne tačke (na nivou ćelija i DNK makromolekula) za koje se virus „hvata". Da ostaje samo da se virus uputi na adresu, pa bi onda zarazio crnca a ne belca, ili obrnuto - objašnjava on.

Ali, od 1999-te, dodao je Kirirov, počinje suptilniji rad ne više prema rasama, već prema etničkim grupama, među kojima su Sloveni posebna grupa koja se razlikuje od ostalih evropskih.

Upitan kako su Amerikanci izmislili Kovid za Slovene, rekao je kako postoji mnogo tehnologija genetskog inženjeringa. 

- Postoji i jedna koja je korišćena u Ukrajini neposredno posle Majdana. U to vreme je Barak Obama naredio povlačenje svih bioloških laboratorija sa teritorije SAD, a Ukrajina je prihvatila više od 40 njih. Dovedena je četa ukrajinskih vojnika, smeštena odvojeno od ostalih i zaražena nekim opasnim sojem gripa. Naši lekari su kod zarobljenih starih vojnika Oružanih snaga Ukrajine pronašli antitela na kugu, antraks i ebolu. Potom su od onih koji su preživeli uzimali krv, proučavali je, a zatim izmišljali virus koji može da se bori protiv tih antitela - navodi Krilov.

Kada kažemo kolegama iz Kazahstana, navodi on dalje, da njihove američke biološke laboratorije u Almatiju rade na nečemu sličnom, prilagođenom za zarazžavanje naroda Centralne Azije, oni se uvrede.

Kirilov posebno ukazuje da na sreću čovečanstva i na žalost američkih naučnika, virusi prilagođeni nacionalnostima manje su smrtonosni od „Kovida za sve". 

- Međutim, oni su veoma zarazni za ciljnu etničku publiku, Priroda ima svoj odbrambeni mehanizam: najsmrtonosniji virusi su manje zarazni, najzarazniji su manje smrtonosni - tvrdi ruski general.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Milan Đurić ostaje gradonačelnik Novog Sada
Politika

Milan Đurić ostaje gradonačelnik Novog Sada

Odbornici Skupštine Novog Sada, ponovo su izabrali Milana Đurića iz koalicije „Aleksandar Vučić – sutra“ za gradonačelnika, koji je na toj funkciji bio od oktobra 2022. kada je zamenio Miloša Vučevića, aktuelnog premijera Vlade Srbije.

28.08.2024

18:55

Bolje da je ćutala! Novinarka N1 provocirala Vulina, on joj brutalno odgovorio: Vi ste legalista samo kad... (VIDEO)
Politika

Bolje da je ćutala! Novinarka N1 provocirala Vulina, on joj brutalno odgovorio: Vi ste legalista samo kad... (VIDEO)

Koliko god budete poštovali Republiku Srpsku i Srbiju imaćete bolje odnose sa Republikom Srbijom. Koliko god budete smatrali da je Republika Srpska strano telo, da je "genocidna tvorevina", da bi je valjalo zabraniti, da treba ukinuti Dejtonski sporazum, imaćete problem u odnosima sa Srbijom, rekao je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin u Republici Srpskoj.

28.08.2024

17:04

TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)
Live TV

Ne prestaju pretnje na Vučićev račun! Iza Ćute stoji jedna ozbiljna organizacija! (VIDEO)

Lider opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta ponovio je u ponedeljak na N1 pretnje građanskim ratom i ubistvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, stao u zaštititu Severine Vučković, izvređao novinare i medije čija uređivačka politika mu se ne sviđa i najavio njihovu zabranu. Ove izjave komentarisao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miroslav Čučković tokom gostovanja u "Info jutru".

28.08.2024

10:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28