• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

06.09.2024

22:35

Stravičan zločin u Americi! Majka ubila troje dece, pa izvršila samoubistvo! (VIDEO)

AP Photo/Jeff Roberson

Vesti

Stravičan zločin u Americi! Majka ubila troje dece, pa izvršila samoubistvo! (VIDEO)

Podeli vest

Žena iz američke savezne države Jute i njena tri deteta pronađeni su mrtvi u automobilu, a zvaničnici okruga Veber veruju da se radi o trostrukom ubistvu i samoubistvu.

Maribelj Ibara (32) ubila je svoju decu, staru četiri, dve i jednu godinu, pa se potom upucala, rekao je policijski poručnik Terans Lavli.

Inspektori su do ovakvog zaključka došli na osnovu video snimka, fizičkih dokaza, očevidaca i razgovora sa članovima porodice, preneo je AP, dodajući da je pištolj pronađen u vozilu.
Istragom će pokušati da se utvrdi šta je dovelo do pucnjave.

 

 

Članovi Ibarine porodice prosledili su novinarima pisano saopštenje i rekli da "duboko pate"  zbog gubitaka života dece koje su nazvali "smislom života".

"Kao porodica, nažalost, ništa nismo znali o njenom mentalnom zdravlju. Uvek smo je gledali kao brižnu majku, što nas još više šokira. Ovaj bol je nešto što ne želimo da iko doživi", navodi se u saopštenju.

Ibarin komšija Daren King rekao je za TV KSL da se Maribelj nedavno vratila u očevu kuću, čija je supruga preminula ovog leta.

"Nakon što je izgubio suprugu staru 50 godina, sada je izgubio ćerku i unuke. Njegovi unuci su bili njegov život", rekao je King.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58