• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

07.09.2024

08:12

Šamarčina Trampu! Dik Čejni najavio podršku Kamali Haris!

EPA

Vesti

Šamarčina Trampu! Dik Čejni najavio podršku Kamali Haris!

Podeli vest

Bivši potpredsednik SAD Dik Čejni, nekada istaknuti republikanac, glasaće za Kamalu Haris na predsedničkim izborima.

Liz Čejni, koja je podržala Haris u četvrtak, izjavila je da će njen otac glasati za Kamalu tokom intervjua za magazin Atlantik na Teksaškom tribjun festivalu u gradu Ostin.

"Dik Čejni će glasati za Kamalu Haris", rekla je Liz publici, na šta je voditelj iznenađeno uzviknuo "vau!".

Kao i njegova ćerka, Dik je izraziti kritičar Donalda Trampa, kandidata republikanaca na izborima u novembru.

"U 248 godina istorije naše zemlje, nije postojao pojedinac koji je bio veća pretnja našoj republici od Donalda Trampa", naveo je bivši republikanski potpredsednik.

Čejni je dodao da se Trampu ne sme više poveriti vlast.

"Kao građani, svako od nas ima društvo da zemlju stavi iznad stranačke pripadnosti, kako bismo odbranili naš Ustav. Zato ću glasati za potpredsednicu Kamalu Haris", naveo je Čejni u saopštenju.

Tramp je odgovorio na svojoj platformi, nazivajući bivšeg potpredsednika irelevantnim republikancem samo po imenu (RINO) zajedno sa njegovom ćerkom.

Čejni je bio potrpedsednik SAD u vreme vladavine Džordža Buša Mlađeg.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ko je ovde lud?! Biološki fakultet hteo da nastavi saradnju sa Rio Tintom, a onda se odjednom okrenuli i protiv njih i protiv sopstevih zaključaka! (FOTO)
Politika

Ko je ovde lud?! Biološki fakultet hteo da nastavi saradnju sa Rio Tintom, a onda se odjednom okrenuli i protiv njih i protiv sopstevih zaključaka! (FOTO)

Informacija da je Biološki fakultet predložio nastavak saradnje kompaniji Rio Sava Exploration d.o.o. nije navedena u saopštenju, čime se takođe javnost dovodi u zabludu, jer ako je konačan i nedvosmislen zaključak saopštenja i završnog izveštaja Biološkog fakulteta da projekat „Jadar“ ne treba da se realizuje, postavlja se pitanje zašto je Biološki fakultet predložio nastavak saradnje.

07.09.2024

09:46

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58