• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

14.09.2024

08:01

Šta su ovo Rusi uradili?! Trese se Odesa, odjekuju eksplozije! Novi udar na Moskvu iz Bele kuće!

Shutterstock

Vesti

Šta su ovo Rusi uradili?! Trese se Odesa, odjekuju eksplozije! Novi udar na Moskvu iz Bele kuće!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 934. dan.

Oboreno 19 dronova

Iznad Kurske i Belgorodske oblasti tokom noći oboreno je 19 ukrajinskih dronova, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

 

Eksplozije u Odesi!

Serija eksplozija odjeknula je u Odesi, javljaju ukrajinski mediji. Nema podataka šta su Rusi gađali, na društvenim režama pojavila se informacija da su se tokom noći "eskplozije čuje non-stop", a neki izvori javljaju da su Rusi napali dronovima i "da su svi oboreni".

 

 

 

Kakav amaterski propust Amerikanaca! Rusi zaplenili "bredli" kod Kupjanska: Kad su pogledali unutra frapirali se!

 

Bela kuća spremila 5,8 milijardi, čeka se Kongres

Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena tražila je od američkog Kongresa da produži ovlašćenja predsedniku za finansiranje oružja za Ukrajinu u iznosu od 5,8 milijardi dolara, piše "Hil". Ukoliko Kongres to ne prihvati, Bela kuća će izdvojiti novi pojedinačni paket pomoći za Kijev do kraja septembra.

Predstavnik Pentagona Patrik Rajder je u petak rekao da je Pentagonu ostalo na raspolaganju 5,9 milijardi dolara za pomoć Ukrajini u okviru programa otpisa oružja iz skladišta američke vojske po nalogu američkog predsednika (PDA). Sredstva će "propasti" ako Kongres ne produži ovlašćenja i za narednu fiskalnu godinu.

Kada tenkovi krenu... Rusija spremila žestoko iznenađenje za Ukrajinu! Kreće panično povlačenje svih trupa, ovo se ne može zaustaviti!

 

Deminiranje u Časovom Jaru

"Ruski vojnici u oslobođenim delovima Časovog Jara deminiraju teren od neeksplodiranih mina, protivtenkovskih i protivpešadijskih. Najveći deo te municije oni prebacuju van naselja", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)
Live TV

Demokratije više nema u svetu, postoji samo vladavina jednog naroda! Oni određuju šta su ljudska prava! (VIDEO)

Troškovi servisiranja ogromnog američkog saveznog duga sada su veći od budžeta za odbranu, izjavio je izvršni direktor Tesle i Spejks Iksa Ilon Maks u popularnom podkastu. On je dodao da zemlja „izuzetno brzo bankrotira“. Američko ministarstvo finansija objavilo je krajem jula da je državni dug premašio 35 biliona dolara, što je skočilo za trilion u periodu od šest meseci. Profesor dr Milan Petričković sa Fakulteta političkih nauka govorio je na ovu temu u "Info jutru" Informer televizije.

13.09.2024

12:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zvezda uigrava pojačanja za Ligu šampiona
Crvena zvezda

Zvezda uigrava pojačanja za Ligu šampiona

Crvena zvezda predstavlja pojačanja i uigrava tim za početak Lige šampiona! Srpski prvak večeras (subota 20.00, Arena 1 premijum) dočekuje kruševački Napredak u 8. kolu Superlige, a prema svim najavama, očekuje se da na terenu budu novajlije Silas Katompa Mvumpa (25), Rade Krunić (30), ali i povratnik Nemanja Radonjić (28).

14.09.2024

07:13

Preminuo velikan svetske košarke!
NBA

Preminuo velikan svetske košarke!

Mičel Vigins, legenda NBA i grčke košarke, otac zvezde iz Golden Stejt Voriorsa, Endrjua Viginsa, preminuo je u 65. godini objavili su američki mediji.

14.09.2024

09:28

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!
Srbija

I u Čačku preventivni pregledi u nedelju!

U okviru akcije preventivnih pregleda koji se svakog vikenda održavaju u većini zdravstvenih ustanova u Srbiji, u Čačku će u nedelju primati pacijente lekari Opšte bolnice i Doma zdravlja.

13.09.2024

15:45