• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.09.2024

08:40

Svet je ovo čekao! Bajden progovorio o pokušaju atentata na Trampa! Predsednik upravo saopštio trenutnu situaciju na Floridi!

Pexels, Reuters

Vesti

Svet je ovo čekao! Bajden progovorio o pokušaju atentata na Trampa! Predsednik upravo saopštio trenutnu situaciju na Floridi!

Podeli vest

Osumnjičeni u slučaju pokušaja atentata na republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa nalazi se u pritvoru, izjavio je u nedelju aktuelni predsednik SAD Džo Bajden.

- Osumnjičeni je u pritvoru, i visoko cenim rad Tajne službe i njenih partnera iz organa za sprovođenje zakona zbog budnosti i napora da obezbede bezbednost bivšeg predsednika i njegovog okruženja - rekao je Bajden.

Prema rečima predsednika, u zemlji "nema mesta političkom i bilo kakvom nasilju." Bajden je dodao da je naložio američkoj vladi da iskoristi sve mogućnosti i resurse kako bi Trampu obezbedila najviši nivo sigurnosti na stalnoj osnovi.

- Sa olakšanjem sam primio vest da bivši predsednik nije povređen - zaključio je Bajden.

Pucnjava se dogodila u nedelju kod golf kluba na Floridi, gde se nalazio Tramp. Prema podacima nadležnih, agenti Tajne službe su otvorili vatru na napadača koji se skrivao u žbunju. Muškarac je pobegao i pokušao da se sakrije automobilom, ali je uhapšen. Na mestu gde je primećen pronađeni su automatska puška AK-47 s optičkim nišanom, dva ranca i GoPro kamera. U istragu se uključio FBI, a američke vlasti incident ocenjuju kao pokušaj atentata.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!
Društvo

Ministar Momirović o akciji "Najbolja cena": Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta!

Građani mogu da uštede i do 25 odsto kućnog budžeta ukoliko kupuju proizvode na akciji „Najbolja cena“ Beograd, 16. septembar – u poslednje tri nedelje, broj maloprodajnih objekata širom Srbije, u okviru akcije “Najbolja cena”, značajno je porastao, a ono što je najvažnije da građani danas troše četvrtinu manje novca u svojim budžetima za iste proizvode nego pre početka akcije, izjavio je ministar trgovine Tomislav Momirović

16.09.2024

19:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija