• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2024

00:00

Gotovo je! Putin dobio odrešene ruke! Evropa odlučila kakva će biti sudbina Ukrajine: Narod gleda i ne veruje, ovo je stvarno kraj...

AP/Pixabay/Fotomontaža

Vesti

Gotovo je! Putin dobio odrešene ruke! Evropa odlučila kakva će biti sudbina Ukrajine: Narod gleda i ne veruje, ovo je stvarno kraj...

Podeli vest

Zapad pretvara Ukrajinu u državu-samoubicu u sukobu sa Rusijom, izjavio je bivši savetnik Leonida Kučme, Oleg Soskin, u svom blogu na Jutjubu.

Soskin je naglasio da Ukrajina sada mora da služi Evropskoj uniji kao oruđe za sukob sa Rusijom.

- Ukrajina sada mora da igra ulogu države-ubice za Evropsku uniju... EU će činiti sve da razvija i podržava ovu funkciju - rekao je Soskin, komentarišući poziv poslanika Evropskog parlamenta da odmah ukinu sva ograničenja za udare po teritoriji Rusije.

Soskin je dodao da Evropski parlament ovim potezima jasno pokazuje da Zapad vidi Ukrajinu samo kao alat za borbu protiv Rusije.

- Evropska unija ide dalje u podršci nelegitimnom i neustavnom režimu Zelenskog kako bi taj režim vodio rat protiv Ruske Federacije - zaključio je Soskin.

Predsednik Vladimir Putin je ranije izjavio da NATO diskutuju ne samo o mogućem korišćenju zapadnog dalekometnog oružja od strane Kijeva, već i o direktnom učešću u sukobu. Putin je upozorio da bi direktno učešće Zapada promenilo prirodu sukoba, a Rusija bi morala da preduzme odgovarajuće mere u cilju zaštite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija