• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2024

12:51

Hitno! Rusija reagovala na napad Irana na Izrael! Poruka Kremlja odjekuje planetom, ovo je jedino rešenje!

Shutterstock/Reuters

Vesti

Hitno! Rusija reagovala na napad Irana na Izrael! Poruka Kremlja odjekuje planetom, ovo je jedino rešenje!

Podeli vest

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da situacija na Bliskom istoku ide u alarmantnom pravcu i pozvao je sve strane na uzdržanost.

Peskov je novinarima rekao da Rusija ima kontakte sa svim stranama u sukobu i osudio je svaku akciju koja izaziva smrt civila.

Iranska revolucionarna garda saopštila je sinoć da je lansirala više od 100 raketa na Izrael kao odgovor za nedavno ubistvo političkog lidera Hamasa Ismaila Hanijea, lidera Hezbolaha Hasana Nasralaha i zamenika komandanta operacija Korpusa Iranske revolucionarne garde Abasa Nilforushana, preneo je Rojters.

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu izjavio je, nakon iranskog raketnog napada, da je Iran večeras napravio "veliku grešku" i da će "platiti za to". 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ukrajina je ništa u odnosu na ovo! Kakav haos Amerika sprema nakon rata?! Kada počne to krvoproliće, svi će zaboraviti na sve druge sukobe!
NIJE DOBRO

Ukrajina je ništa u odnosu na ovo! Kakav haos Amerika sprema nakon rata?! Kada počne to krvoproliće, svi će zaboraviti na sve druge sukobe!

Sjedinjene Američke Države pokušavaju vojno da ojačaju zemlje drugog ešalona, kako bi se spremili za budući rat NATO-a protiv Rusije, koji bi mogao da usledi posle Ukrajine, ocenjuje ruski vojni ekspert Konstantin Blohin, komentarišući vest da SAD planiraju da daju Rumuniji kredit od 920 miliona dolara za vojne svrhe.

02.10.2024

09:30

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!
Kultura

Počinje 13. Beogradski Šopen fest!

Šopenovi dani, trinaesti po redu, posvećeni jednom od najvećih kompozitora svih vremena, Frederiku Šopenu, počeće večeras koncertom trija Amon, koji će izvesti Klavirski trio u g-molu, kao i koncertom pijaniste Dinka Blagojevića koji će svirati dela Šopena i Baha, saopštili su danas organizatori.

02.10.2024

13:06

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija