• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: novosti

21.10.2024

20:16 >> 20:29

Zaharova svima zapušila usta! Potpuno raskrinkavanje Moldavije, dotakla se i Zapada!

Tanjug/AP

Vesti

Zaharova svima zapušila usta! Potpuno raskrinkavanje Moldavije, dotakla se i Zapada!

Podeli vest

Vlast u Moldaviji koristila je antidemokratske, totalitarne metode u predizbornoj kampanji, rekla je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Pošto nije bilo u stanju da se ravnopravno takmiči sa političkim protivnicima, moldavsko rukovodstvo je u velikoj meri koristilo administrativne resurse i sprovodilo represiju protiv opozicionih političara i nezavisnih medija - rekla je Zaharova.

Ona je dodala da je očigledno mešanje Zapada u izborni proces u Moldaviji, iako je Rusija optužena bez dokaza za mešanje u unutrašnje stvari te zemlje.

 Rusija uvek poštuje izbor građana Moldavije, podržava održavanje i razvoj odnosa sa prijateljskom nacijom - rekla je ona, ističući da je otvaranje samo dva biračka mesta u Rusiji za građane Moldavije "kulminacija antiruske kampanje".

U Moldaviji je juče održan prvi krug predsedničkih izbora i referendum o pristupanju EU.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija