• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2024

12:38

AMERIČKI IZBORI NA INFORMER TV – EKSKLUZIVNI SPECIJAL KOJI ĆE OBLIKOVATI VAŠ POGLED NA SVET!

EPA

Vesti

AMERIČKI IZBORI NA INFORMER TV – EKSKLUZIVNI SPECIJAL KOJI ĆE OBLIKOVATI VAŠ POGLED NA SVET!

Podeli vest

Spremite se za događaj koji će promeniti svet! Od 28. oktobra, od ponedeljka do subote u 20h, Informer TV naredne dve nedelje donosi vam specijalnu emisiju AMERIČKI IZBORI, koja će vas uvesti u samo srce borbe za najmoćniju poziciju na svetu – direktno iz SAD-a!

Emisiju će voditi Dejan Vukelić, poznat po svojim analitičkim sposobnostima i sprovešće vas kroz sve ključne momente i najsvežije političke obrte.. Pratite ga od 28. oktobra do 1. novembra dok razotkriva ključne igrače, strateške saveze i odlučujuće trenutke u trci koja menja tok istorije. Nakon toga, od 2. do 4. novembra, Petar Popović preuzima voditeljsku palicu, unoseći dodatnu analitičku dubinu i prateći dešavanja do poslednjeg trenutka.

Ali to nije sve! Ekskluzivno za gledaoce Informer TV-a, Andrea Veskov će se uživo uključivati iz Sjedinjenih Američkih Država, donoseći autentičnu atmosferu, intervjue sa ključnim akterima i najnovije vesti sa mesta događaja. Kao svedok svega što se dešava u epicentru političkih dešavanja, Andrea će vam preneti priče iza kulisa i omogućiti vam da osetite puls nacije koja odlučuje o svojoj budućnosti.

Ne propustite priliku da budete deo istorije! Informer TV vam donosi ekskluzivna uključenja, neponovljive analize i izvornu atmosferu, samo za one koji žele više od pukog izveštavanja. Od 28. oktobra u 20h, udobno se smestite ispred malih ekrana – jer ovaj spektakl ne želite da propustite!

Pridružite nam se na Informer TV i pratite istoriju u nastajanju – ovde, pred vašim očima!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija