• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2024

14:10

Lukašenko doneo ključnu odluku! Tiče se prve linije fronta!

EPA-EFE/IGOR KOVALENKO

Vesti

Lukašenko doneo ključnu odluku! Tiče se prve linije fronta!

Podeli vest

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da će Belorusija nastaviti da olakšava proces razmene tela i zatvorenika između Rusije i Ukrajine. Lukašenko je to rekao u intervjuu za rusku NTV na marginama samita BRIKS-a u Kazanju u Rusiji, prenela je agencija Belta.

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je da će Belorusija nastaviti da olakšava proces razmene tela i zatvorenika između Rusije i Ukrajine.

Lukašenko je to rekao u intervjuu za rusku NTV na marginama samita BRIKS-a u Kazanju u Rusiji, prenela je agencija Belta.

Foto: EPA/PAVEL BYRKIN/SPUTNIK/KREMLIN POOL

 

Beloruski predsednik je naveo da i dalje postoje određeni kontakti između Belorusije i Ukrajine, istakavši da Minsk direktno učestvuje u procesu razmene tela i ratnih zarobljenika između Rusije i Ukrajine, iako su, kako je podsetio, mediji javili da u tom procesu posreduju Ujedinjeni Arapski Emirati.

- Ovo se sve dešava na našoj teritoriji - rekao je Lukašenko.

On je podsetio da su poslednje takve razmene organizovane nedavno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija