• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.04.2023

20:00

CECA GLEDA "ZADRUGU"! Marko Đedović otkriva: Sa njom od 1 do 3 noću komentarišem zadrugare!

Informer

Live TV

CECA GLEDA "ZADRUGU"! Marko Đedović otkriva: Sa njom od 1 do 3 noću komentarišem zadrugare!

Podeli vest

Marko Đedović snimio je "Selfi intervju" i otkrio da sa drugaricom Cecom Ražnatović noću gleda "Zadrugu" i komentariše učesnike!

Voditelj tog megapopularnog rijalitija odgovorio je na sva vaša pitanja, koja ste mu postavili preko našeg Instagram profila "Selfie interview". Pred vama su odgovori na neka pitanja, a koje sve tajne je otkrio Marko, saznajte u snimku.

 

Kakav ti je emotivni status? Pozdrav za Marka!
- Srećno slobodan! Sam sam i uživam u tome.

Kakvo mišljenje imaš o Milanu Miloševiću?
- Nemam mišljenje o bivšim zaposlenima. Nema prostora u mojoj glavi za takve stvari...

Koliko ti je teško ili lako da razgovaraš sa zadrugarima za koje znaš da te lažu, a kao voditelj ne smeš da reaguješ?
- Veoma teško. O tome svedoči moja izgrižena unutrašnja strana obraza i donja usna. Mnogo puta se ugrizem, škrgućem zubima onda kad bi trebalo da kažem šta je istina, ali moram da prećutim, jer oni su tamo da pokažu ko su zapravo. Glupo je da ih navodim da budu bolji.

Da li si još u "Zadruzi" znao da je Dejan promenio veru? Kako to komentarišeš?
- Nikada nisam imao potvrdu od Dejana, ali svakom pametnom je bilo jasno sve... Postoje i snimci na kojima Dejan radi abdeste. Svako ima pravo da veruje u šta hoće ili da ne veruje ni u šta.

Da li misliš da je za Anabelu i Lunu "Zadruga" bio samo rijaliti ili možda dogovor koji je izmakao kontroli?
- Ne mislim da je bio rijaliti, niti dogovor. Mislim da je to prava slika njihovog života.

Zbog čega ili koga uporno pljuješ Kiju? Zašto sada podržavaš Slobu, a pre si Kiju?
- Mišljenja o nekim ljudima se menjaju i to je normalno. Ne sviđa mi se zloupotreba nečijeg života nakon "Zadruge" i svega što se desilo u rijalitiju zarad sopstvenog marketinga, koji ti ničemu ne služi jer ti nikakva pesma nije prošla, evenutalno za prodavanje nekakvog donjeg veša... To mi je promenilo mišljenje, kao i poznanstvo sa Slobom i Jelenom. Veoma su dobri ljudi.

Zašto si toliko blag prema Mariji Kulić, a ona je javno sve loše za tebe rekla?
- Zato što sam voditelj! Ne mogu kao voditelj da se obratim njima njihovim jezikom. Kao učesnik sam mogao i to sam radio. Tu karma najbolje odradi svoje...

Čula sam da Ceca obožava da gleda "Zadrugu". Znaš li ko je njen favorit i da li gotivi Miljanu?
- O Cecinim stavovima o "Zadruzi" i učesnicima neću da pričam, jer sa njom o tome privatno razgovaram. Da, gleda i umemo poprilično da komentarišemo, čak i da se čujemo od jedan do tri i da pričamo dok nam je uključena "Zadruga". Gleda, kao i cela nacija. I Ceca kao najveća zvezda svih vremena nije isključena iz svakodnevnih dešavanja.

Koga bi voleo da vidiš u "Zadruzi", a da nije bio do sad?
- Ne mešam se. Nisam baš najbolji u proceni ko je dobar, a ko nije. Na primer, apsolutno mi je bilo užasno da Dalila i Dejan uđu u "Zadrugu 5". Čak sam pitao: "Šta će nam ovi baba i deda? Koga oni interesuju?". A znate svi šta se desilo. Otad se ne mešam.

Da li misliš da će Ana Ćurčić da pobedi u "Zadruzi"? Da li je ona nova Kija Kockar?
- Ne bih poredio, izuzev toga da su obe prevarene žene na televiziji. Mene lično boli uvo ko će da pobedi. Bitno mi je da je gledanost dobra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija