• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/M.Č.

10.05.2023

14:18

ĆERKAMA SAM TAJNO PROVERAVALA DŽEPOVE! Suzana Mančić otkrila kako je kao samohrana majka vaspitavala decu! (VIDEO)

Informer

Podkast

ĆERKAMA SAM TAJNO PROVERAVALA DŽEPOVE! Suzana Mančić otkrila kako je kao samohrana majka vaspitavala decu! (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljena voditeljka Suzana Mančić u Informerovom podkastu govorila je o masakru na Vračaru, a iznela je i svoje stavove o vaspitanju dece.

Proslavljena voditeljka i spisateljica Suzana Mančić među prvim javnim ličnostima se video porukom oglasila povodom masakra koji se dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Čim se iz Grčke vratila u Beograd Suzana je gostovala u Informerovom podkastu gde je govorila o događajima koji su potresli Srbiju, svojim osećanjima povodom toga, ali i načinu na koji je ona vaspitavala svoje ćerke.

Foto: E-Stok

Suzana Mančić

-Nisam bila u Beogradu, ali bila sam šokirana vešću. Osećala sam nevericu i strah. Ta situacija mora da te rasplače i izbije vazduh iz stomaka. Zvalo me je mnogo prijatelja iz celog sveta da me pitaju kako sam i šta se desilo- počinje Suzana i dodaje:

-Strašno je što je u pitanju mlada osoba, dete, i što ne može biti procesuirano. Ispada da svaki klinac može da uzme praćku ili kalašnjikov i "bije" po onome ko mu se ne dopada?! Kada sam se vraćala u Beograda bilo me je strah. Mislila sam da će neko čeko čekati i pucati na aerodromu. To se naravno nije desilo, ali sada nema ni tog straha.

Suzana se osvrnula iza sebe i setila vremena kada je ona imala male ćerke pa objasnila kako ih je vaspitala i kakva je bila majka.

-Praktično sam bila samohrana majka, ali sam imala veliku pomoć svoje majke. Trudila sam se da budem stroga pravična i objektivna. Nisam nalazila opravdanje za svaku budalaštinu koju deca prave, ali sam bila svesna da treba da se zapitaš ako ti je dete mnogo mirno. Razgopvarala sam sa decom, pratila sam s kim se druže. Nekada sam tajno ispratila da li idu u školu, kako se oblače i s kim provodi vreme van kuće. Znala sam da im proveravam đačke torbe i džepove, a sve to da one ne znaju- priznaje Suzana i konstatuje:

-Od dece smo danas napravili male bogove. Priča se o pravima deteta, ali niko ne pominje i njihove obaveze dok smo prosvetu obezvredili. Trebalo bi ponovo implementirati starinske načine vaspitavanja dece.

Šta je još Suzana Mančić govorila u Informerovom podkastu pogledajte u videu koji sledi:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija