• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

05.10.2020

20:29

SVAKA SLIČNOST JE TAČNA I NAMERNA! Vulin: Tači napada Srbiju da bi se izbavio od optužnice!

Vesti

SVAKA SLIČNOST JE TAČNA I NAMERNA! Vulin: Tači napada Srbiju da bi se izbavio od optužnice!

Podeli vest

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je večeras da Hašim Tači napada Srbiju pokušavajući da se izbavi od optužnice Specijalnog suda za zločine tzv. OVK

- Tači broji dane do podizanja optužnice posle koje će odgovarati za zverstva koja je počinio. Nije ni čudo što je nervozan i što pokušava da se izbavi napadajući Srbiju. Može on da me napada, ali ne može da promeni istinu da su zverstva tzv. OVK tolika da je za njih morao biti formiran poseban sud - rekao je Vulin odgovarajući na izjavu Tačija kojom je optužio Srbiju da vodi fašističku politiku, a ministra Vulina da daje uvredljive izjave.

- Poseban sud za jednu političko-vojnu organizaciju je poslednji put bio formiran u Nirnbergu, za sledbenike nacističke ideologije i sada za pripadnike tzv. OVK. Svaka sličnost je tačna i namerna - poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set