• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2021

11:31

NEMAŠ ŠTA DA TRAŽIŠ U NAŠEM GRADU! Građani Loznice najurili Nebojšu Zelenovića! /video/

printscreen

Vesti

NEMAŠ ŠTA DA TRAŽIŠ U NAŠEM GRADU! Građani Loznice najurili Nebojšu Zelenovića! /video/

Podeli vest

Građani Loznice danas su predsedniku stranke Zajedno za Srbiju i bivšem gradonačelniku Šapca, Nebojši Zelenoviću, nedvosmisleno dali do znanja da nema šta da traži u njihovom gradu


Na protestu protiv Rio Tinta, pojavio se i Zelenović, s namerom da pokupi neki jeftin politički poen, ali su mu okupljeni građani, uz povike kako je opljačkao Šabac, poručili da se udalji i da tu nije poželjan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikolina

pre 3 godine

Zelenović odavno nigde nije dobrodošao.Gradjani Šapca su ga oterali sa vlasti a gradjani Loznice iz svog grada.Njegov dolazak nije prošao onako kako se nadao, gradjani su ga najurili,nema on šta da traži u Loznici.Dele isto mišljenje sa Šapčanima o njemu.

Sandra

pre 3 godine

Gradjani Loznice su priredili divan doček Zelenoviću. Doček kakav on i zaslužuje. Ugostili su i čašćavali ga rečima koje ga najbolje opisuju. Gde god da on dodje dočeka ga mnogo ljudi sa jasnim ciljem da ga oteraju iz svog grada.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set