• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2021

18:00

SLAGALA, NIJE TREPNULA! Novinar pitao Mariniku za dokument koji je potpisala o Srebrenici, njen odgovor je NEVEROVATAN! /VIDEO/

Printscreen

Vesti

SLAGALA, NIJE TREPNULA! Novinar pitao Mariniku za dokument koji je potpisala o Srebrenici, njen odgovor je NEVEROVATAN! /VIDEO/

Podeli vest

Na konferenciji za štampu Stranke slobode i pravde novinar je pitao Mariniku Tepić o dokumentu koji je potpisala sa grupom poslanika dok je bila u Skupštini Srbije

Tepićka je tom prilikom saslušala novinara, a onda iznenadila odgovorom.

- Ukoliko pokušavate da mi strpate u usta da sam ja nekada inicirala ili potpisala nekakvu deklaraciju da su Srbi genocidan narod je laž - rekla je portparolka SSP.

Marinika Tepić očigledno sledi svog gazdu Dragana Đilasa u svemu, pa i u ovom trendu da govori neistine. 

On to radi za milione, a ona za Srebrenicu.

Pogledajte šta je istina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zasto

pre 3 godine

ne vratite rumunku u njenu zemlju pa neka tamo laze...?

sns

pre 3 godine

U predlogu Deklaracije se ne proglašavaju Srbi za genocidan narod, već se osuđuje genocid počinjen u ime srpskog naroda!!! Dakle, nisu Srbi počinili genocid nego pojedinci koji imaju ime i prezime, u ime Srba!!!!

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set