• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2021

20:38

ANA BRNABIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU: Neće uspeti da ga slome, podrška predsedniku i prijatelju!

printscreen

Vesti

ANA BRNABIĆ O NAPADIMA NA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU: Neće uspeti da ga slome, podrška predsedniku i prijatelju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica su svakodnevno izloženi napadima na društvenim mrežama

Povodom najnovijih napada na predsednika Vučića i njegovu porodicu, oglasila se premijerka, Ana Brnabić:

Foto: Printscreen

"Zaista ne mogu da zamislim kako se oseća Aleksandar Vučić koji svakodnevno mora da gleda i sluša najstrašnije monstruoznosti upućene njegovoj deci sa jednim ciljem - da mu slome duh kako bi odustao od svake dalje borbe za Srbiju. Sigurna sam da neće uspeti. Podrška Predsedniku i prijatelju!", napisala je premijerka Ana Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marijana

pre 3 godine

Predsednik ima podršku građana Srbije, a ovi koji ga ne vole ne mogu da nađu drugi način da mu naude pa mu udaraju na porodicu. Sramno, porodicu ne treba mešati u politiku, decu posebno, oni su za svakog roditelja najranjivija tačka.

Anna

pre 3 godine

Naravno da Vucica neće moći srušiti takve uvrede! To su loši ljudi koji misle da će ga na taj način oterati! Vredja jem ništa neće postići!! Pina podrška njegovoj porodici jer su svašta pretrpeli takvim upućenim recima! Boljeg coveka nismo mogli da imamo kao sto je Vucic! Podrška za njega i njegovu porodicu ❤️

Anna

pre 3 godine

Puna podrška našem vodji, našem najboljem predsedniku Srbije Aleksandru Vučicu ! Uz njega smo i uz njegovu porodicu ✊

Jelena

pre 3 godine

Koliko god da pritiskaju i napadaju neće uspeti da ga sklone, jer Vučić sve što radi, radi iskreno, otvoreno i to narod vidi.

Zoran

pre 3 godine

Kada će ovakvi naslovi već jednom zauvek da prestanu? Prekinite sa naslovima da treba ubiti predsednika države. Ne pravite od države javni rijaliti u kojem divljaju robijaši, lopuže i sponzoruše.

Era

pre 3 godine

Sramota je to da se desava porodici predsednika. Institucije je bi trebalo da reaguju.

Giga

pre 3 godine

Uzasno je kada ti neko dira porodicu i javno preti!

milica

pre 3 godine

Nece uspeti da ga slome ,podrska predsedniku i njegovoj porodici.

Daria

pre 3 godine

Što je najgore, nije prvi put ali sada stvarno treba kazniti onog ko je ovo objavio i rekao. Ne smemo kao društvo dozvoliti da se ovo ponavlja.

Zorana

pre 3 godine

Koliko god da je jak naš predsednik na ovakve izjave ne može niko ostati ravnodušan. Puna podrška njemu i njegovoj porodici a onog ako je ovo izjavio najopštrije kazniti.

Sofija

pre 3 godine

Zele Vucica da slome udarajuci mu na najsvetije, ali malo su se zeznuli. Pobedice ih sve!!!

Ana

pre 3 godine

Ana, Nemojte da ga branite.Moze on to sam.Tako navlacite gnev na sebe. Pazite vi svoju porodicu.

Dejan

pre 3 godine

Pokusavaju da ga slome na sve moguce nacine. A udar na decu ili porodicu najvise boli. Vucic je vrlo inteligentan covek, cvrsto stoji na nogama. Nisu mogli da ga slome do sada, nadam se da nece ni ovoga puta.

Kraljevcanka

pre 3 godine

Podrska Vucicu kao ocu. Ovo nema veze sto je predsednik. Dajem mu podrsku kao jednom ocu . Za mene je ovo porazavajuce i jako tesko kad procitam. Mislim da opoziciju treba da bude sramota.

Vojkan

pre 3 godine

Sramota! Opozicija je već preterala. Ovo mora biti kažnjeno.

dunja

pre 3 godine

Divim se predsedniku kako se dostojanstveno bori sa najgorim napadima na svoju porodicu! Podrska!

dd

pre 3 godine

Vucicev cilj da od Srbije napravi jaku i modernu drzavu cini ga jakim i hrabrim uprkos niskim napadima na njegovu porodicu!

nn

pre 3 godine

Monstruozni napadi nece zaustaviti coveka koji je svoj zivot podredio drzavi i narodu!Podrska porodici Aleksandra Vucica!

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set