• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.10.2021

20:13

OVO VIŠE NISU NAPADI, OVO SU MONSTRUOZNE LAŽI! Hrvati su sve pobrkali, sve su pomešali, Aleksandar Vučić nikada nije bio u Petrinji!

Printscreen RTS

Vesti

OVO VIŠE NISU NAPADI, OVO SU MONSTRUOZNE LAŽI! Hrvati su sve pobrkali, sve su pomešali, Aleksandar Vučić nikada nije bio u Petrinji!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući u drugom dnevniku Radio televizije Srbije napad Hrvatske na predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju ocenjuje kao monstruozne

Na pitanje da prokomentariše nove napade na predsednika Vučića koji stižu iz Hrvatske preko tamošnjih medija koji prenose izjave navodnog svedoka koji tvrdi da je bio zarobljen u logoru 1991. godine u Petrinji i da ga je Vučić tukao, ministar policije Vulin ističe da je u pitanju još jedna gnusna laž Hrvatske, te da Vučić baš nikada nije bio u Petrinji.

- Ovo nisu više napadi, ovo su monstruozne laži. Ja sad pitam Hrvate, je li se stidite vi malo? Je li se samo malo stidite svih laži koje izgovarate o Aleksandru Vučiću i svih laži koje izgovarate o Srbiji? Ovo je glup napad, ovo je besmislena laž. Sve su pobrkali, sve su pomešali. Aleksandar Vučić je 1991.godine, kada je taj navodni svedok, ko zna čime je ucenjen i zašto to govori, Aleksandar Vučić 1991. godine ima 21 godinu, redovni je student Pravnog fakulteta u Beogradu,i nije član nijedne političke stranke, a pogotovo, nije nikakav funkcioner. Nema nikakvu vlast, ne ide nigde, vredno uči i radi u Beogradu. Prvi put, na teritoriji Republike Srpske Krajine ili tadašnje, kako su je oni zvali Nezavisne države Hrvatske, bio je krajem 1994. ili krajem 1995. godine i to u izbornoj kampanji za Srpsku radikalnu stranku, praćen svim novinarima i svim medijima ovog sveta, a u Petrinji, baš nikad u životu nije bio - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Ministar Vulin je poručio da napadi koji stižu iz Hrvatske nisu ni malo slučajni, jer se Hrvatska plaši jake Srbije koju dovoljno jakom politički i ekonomski čini upravo Aleksandar Vučić. 

- Mi smo najavili da će se ovo dešavati. Hrvatska jednostavno ne može da prihvati Srbiju, plaši se jake Srbije, boji se da će joj ugroziti regionalni primat. Aleksandar Vučić je taj koji Srbiju čini dovoljno jakom da zaista počne da ugrožava Hrvatsku u političkom i ekonomskom smislu, jer to je jedino o čemu razmišlja, nikako drugačije. Ovo je bestidna laž, ali ovo je laž koju je lako raskrinkati - kazao je ministar Vulin. 


- Ako ovaj čovek nije lud, onda je lažni svedok, nema trećeg. Aleksandar Vučić u Hrvatskoj, nikada u životu nije bio pre 1995. godine, kada govorimo o Petrinji nikada u životu nije bio - poručio je ministar unutrašnjih poslova govoreći o navodnom svedoku. 

 

NE SAMO DA ALEKSANDAR VUČIĆ TOKOM RATA 1991. NIJE BIO U HRVATSKOJ, NEGO NIKAD U ŽIVOTU NIJE BIO U PETRINJI!

- Posebno me brine to što će se ovo nastaviti, kako se izbori budu približavali, ovo će imati podršku i domaćih tajkuna, ovo će se nastavljati I multiplikovati. Ovo je bestidna, besramna laž. Kako ih nije sramota, kako se bar malo ne postide. Je li ovo to pomirenje o kome pričamo? Ovo su te evropske vrednosti? Je li ovo možda reforma pravosuđa kojoj Srbija treba da teži, ne bi li postala član Evropske unije? Je li se ovo ikada desilo tamo gde se Srbija nešto pitala  i tamo gde je Srbija nešto bila odgovorna? Aleksandar Vučić je hrabar čovak, on je navikao na napade i na sebe i na porodicu, na laži, ovakve monstruozne laži nije, ali ovo brine, jer je ovo dokaz da je hrvatska služba i politika očajna zbog napretka Srbije i da će se ovo nastaviti. Oni ovako sude Srbima? Ovo su njima dokazi za suđenje nekim ljudima? - upitao je ministar Vulin izrazivši svoju zabrinutost povodom načina procesa suđenja koja se dešavaju Srbima u Hrvatskoj, lažnim svedočenjima i nepostojećim dokazima. 

- Srpska država, naravno, ima svoje mehanizme i mi ćemo učiniti sve da sačuvamo političku stabilnost koja je preduslov za dalji napredak u našoj zemlji, ali nećemo se služiti lažima. Mi nećemo napraviti suđenje u kojem ćemo objašnjavati da je Plenković bio 1991. godine negde i ubijao zarobljenike, nećemo. Mi tako nisko nećemo pasti, mi jednostavno nismo takvi, a država koju vodi Aleksandar Vučić to nikada ne bi dopustila - poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin gostujući u dnevniku RTS-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
djordje anunaki

pre 2 godine

Ustasa je 30 godina cuvao tajnu i sad je odlucio da je podeli sa nama hehehe... Moj stari kaze da je samo mrtav ustasa dobar hrvat.,

argamedon

pre 2 godine

ovo je sve smesteno i time diriguje konov izrael koji je prodavavo oruzje hrvatskim nacistima i koji suradjuje sa vatikanom i hrvatskim nacistima u okupaciji Krajine , Kosova , Crne Gore , cele Jugoslavije i Balkana . Vi ste zaboravili d su americke solomonske oligarhijske monarhisticke korporacije stvorile naciste da bi porobili i napali pobunjenu radnicku klasu . Inace srpska vlada je takodjer veoma sumnjiva struktura za koga rade ili su deo veceg izreziranog teatra protiv srpskog naroda.

Car

pre 2 godine

Ajd jos samo izjavi da nije bio na ratistima oko Sarajeva, da su svi snimci montaza. Klempavi lazes ko ker.

USAF

pre 2 godine

"Tetka Vulin" jedno pitanje-Jeste li vi drzali svecu radikalu Vucicu,ta znate da nije bio u CRO?

Baki

pre 2 godine

Ej turčine napuši se znaš već čega , jesi ti bio tamo pa si ga video majmune !!!!!!!

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set