• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2021

16:00

NJIH NIJE BRIGA ZA VAŠE ŽIVOTE! Vladanka Malović o protestima i blokadama, kojima prisustvuju Marinika Tepić i Dragan Đilas!

informer

Vesti

NJIH NIJE BRIGA ZA VAŠE ŽIVOTE! Vladanka Malović o protestima i blokadama, kojima prisustvuju Marinika Tepić i Dragan Đilas!

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović oglasila se danas povodom protesta i blokada širom Srbije.

Ona komentarisala snimak iz Beograda, na kome se vide Marinika Tepić i Dragan Đilas među učesnicima protesta u Beogradu.

- Ako ste nekad i pomislili da ih je briga za vaše živote, decu, roditelje, za vaše zdravlje, posao, za ugled Srbije, danas vam je sve jasno. P.S. Ovaj što ga tajkunska preletačica grli i ljubi, to vam je ona spodoba što je psovala predsednikovu majku, pravi su tim, nema šta - poručila je Vladanka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vera

pre 2 godine

Znamo svi i dobro nam je poznato da oni nikada nisu brinuli za nas i za nasu drzavu, jer to su ljudi koji gledaju samo licni interes i nista vise

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set