• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2022

06:29

PREDSEDNIK VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA NACIJI! Sve o kandidaturi za izbore, ko pritiska Srbiju i ko ŠIRI PANIKU

Tanjug/Rade Prelić

Vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ SE VEČERAS OBRAĆA NACIJI! Sve o kandidaturi za izbore, ko pritiska Srbiju i ko ŠIRI PANIKU

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće gost specijalnog izdanja emisije "Usijanje" na Kurir TV večeras od 21 sat

Šef države govoriće o najvažnijim pitanjima u zemlji, regionu i svetu. Vučić će ekskluzivno otkriti da li će prihvatiti kandidaturu za predsenika Srbije ako ga predsedništvo SNS na sednici u nedelju za to predloži.

 

 

Otkriće kako će se ukrajinska kriza odraziti na Srbiju i koji su nam naredni potezi, ko pritiska Srbiju i kako tim pritiscima odoleti. Ko i zašto širi paniku lažnim vestima o nestašici goriva i hrane, šta se očekuje od izbora 3. aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srle

pre 2 godine

Zasto ne objavite da nismo vise neutralna zemlja?

Mateja

pre 2 godine

Od suštinskog je značaja za našu zemlju da Vučić pobedi na narednim predsednikom izborima, jer Srbija nema boljeg domaćina.

Ivana

pre 2 godine

Pratimo veceras Kurir televizu. I zeljno cekamo 3. April. Puna podrska za predsednika Aleksandra Vucica koji je za sve ove godine pokazao kako i sta treba raditi. A ne krivicu i lose dane svaljivati na teret trugih. Slavno i odlucno je i lose odluke drugih uspeo da realizije, da sve sto je lose za zemlju odbaci. I ljudski i smelo izadje ispred svoj narod.

Verica

pre 2 godine

Stavljanje akcenta na uredjenje sela i prigradskih naselja moze biti prioritet samo ako istovremeno zakonski, propisima i uredbama izjednacimo prava i obaveze gradjana i u selu i u gradu.

Miloš

pre 2 godine

Namerno se šire laži i dezinformacije kako bi uspaničili narod i uneli nemire u živote ljudi. Ko je pažljivo slušao predsednika razumeo je da razloga za paniku i brigu nema.

Kaja

pre 2 godine

Sa nestrpljenjem očekujemo uključenje našeg predsednika Srbije.

Cica

pre 2 godine

Narod treba da bude upoznat ko i zašto širi paniku lažnim vestima o nestašici goriva i hrane. Najstrozije treba kazniti takve pojedince

Marija

pre 2 godine

Večeras u devet pratite obraćanje, budite uz nas, kao do sada! Zajedno možemo sve!

Ljiljana

pre 2 godine

Predsednik države obaveštava svoj narod o svim novim dešavanjima. Tako to rade odgovorni državnici.

Ljiljana

pre 2 godine

Predsednik države i treba da obaveštava svoj narod o svim važnim stvarima. Tako to rade odgovorni državnici.

Ivana

pre 2 godine

Večeras dobijamo tačne informacije o svemu, jer jedino predsednik daje tačne i konkretne izjave, dok drugi plasiraju i obmanjuju narod.

Sonja

pre 2 godine

O svim vazinim pitanjima i temama treba poslusati predsednika koji je uvek tu i uz svoje gradjane.

Nale

pre 2 godine

Što se kandidature tiče, od tebe nema boljeg kandidata za pobedu.Kao što si danas slavio svoj rođendan, tako želim da svi zajedno slavimo i pobedu u aprilu!

Maša

pre 2 godine

Са интересовањем очекујемо обраћање председника!

Ivana

pre 2 godine

Od velikog je značaja da na izborima 3.Aprila pobedi Aleksandar Vučić. Narod je bezbedniji sa njim. Navikli smo na njega. Bodrićemo ga. I borićemo se svim snagama da i dalje ostane tu gde jeste. Predsedniče budite tu!

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set