• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2022

15:50

LAŽNI EKOLOZI I NEKOLICINA RADNIKA FIJATA NEĆE DA PUSTE KAMION SA LEKOVIMA! (VIDEO)

printscreen

Vesti

LAŽNI EKOLOZI I NEKOLICINA RADNIKA FIJATA NEĆE DA PUSTE KAMION SA LEKOVIMA! (VIDEO)

Podeli vest

Manje od 300 ljudi, predvođenih lažnim ekolozima, među kojima je i nekolicina radnika Fijata, već satima blokira međunarodni autoput kod Sava centra u Novom Beogradu. Njihova bezobzirnost ide dotle da ne propuštaju ni kamione koji prevoze lekove...

 

Vozač kamiona sa lekovima, kome su demonstranti blokirali prolaz, poručio je preko N1:

- Vozim 20 paleta lekova, injekcija, na specijalnom režimu hlađenja od 5°C i NEĆE DA ME PUSTE DA PROĐEM! Rekli su mi da prodam lekove, da ih istovarim na put!"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 2 godine

Jebem te državo srbijo (malo slovo ) kad te kreteni zajebavaju. Što to ne rade u Americi?

zubati drekavac

pre 2 godine

Obespravljeni radnici su veća opasnost od Rošavog glavoseče, Kurte i Danilove ekipice.

zora

pre 2 godine

Nigde se ne daje ni hiljadu a ni dve po godini staza. Dobila sam otkaz u FR. isplacena sam bruto plata po godini staza i otisla na biro rada. Od totala bruto se odbiju sva placanja sto je 22%. Ostalo primis pa nema ni ulica ni opozicija koja pumpa radnike. Pa mozda bi ta opozicija mogla i da vas plati pametnjakovici. Niko nikome ne garantuje posao pa ni vama drzava pogotovo ne potpis da vam drzava garantuje bilo sta. ZA KOGA SE BRE UZIMATE.Uvek vam je malo prokletinjo a molili ste drzavu da i taj posao dobijete.

Perica

pre 2 godine

HAPSITE TU BAGRU !!! Ti iz FIATA neradnici, navikli da budu zasticeni ko beli medvedi !!! NEMA VAM VASEG DINKICA VISE !!!

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set