• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2022

23:11

RASPRAVA O PREDLOŽENOM BUDŽETU Završena sednica Skupštine Srbije, nastavak sutra

Tanjug

Vesti

RASPRAVA O PREDLOŽENOM BUDŽETU Završena sednica Skupštine Srbije, nastavak sutra

Podeli vest

Posle višečasovne rasprave o predloženom budžetu Srbije za sledeću godinu poslanici Skupštine Srbije završili su današnji rad a raspravu će nastaviti sutra u 10 časova

Na kraju današnje sednice premijerka Ana Brnabić, koja je u parlamentu danas branila predlog budžeta, zatražila je podršku poslanika za predloženu republičku kasu za 2023. Godinu.

Još jednom je istakla da je predloženi budžet u skladu sa prioritetima koji su izloženi u njenom ekspozeu poslanicima, te da će Vlada Srbije nastaviti sa kapitalnim investicijama, graditi mostove, bolnice, škole, naučne institute kao i da će raditi na podizanju životnog standarda građana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set