• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. Jevtić

18.05.2023

07:00

PRETE UBISTVIMA I SILOVANJEM DECE! Hejteri postaju sve ekstremniji! Borivoje Borović: Vučić će proći kao Čaušesku!

printscreen

Vesti

PRETE UBISTVIMA I SILOVANJEM DECE! Hejteri postaju sve ekstremniji! Borivoje Borović: Vučić će proći kao Čaušesku!

Podeli vest

Opozicija pokrenula najstrašniju hajku protiv predsednika države i svih koji se ne slažu sa njima, oni otvoreno pozivaju na građanski rat.

Mrziteljska opozicija pokrenula je najstrašniju hajku protiv predsednika države Aleksandra Vučića i svih koji se ne slažu sa njima, otvoreno pozivajući na građanski rat u Srbiji!

Oni javno prete da će otkidati glave, upadati puškama u Skupštini, razarati institucije i televizije, pa čak i silovati decu!?! Vođe rušilaških protesta sada preko svojih botova na društvenim mrežama prete da će silovati Vučićevu ćerku i majku (!?!), dok jeremićevac i advokat Borivoje Borović poručuje da će predsednik Vučić završiti kao Čaušesku!?

Traže krvoproliće

Najnovije pretnje hejterske opozicije u najmanju ruku su jezive: 'Vučiću, j**emo ti i majku i ćerku! ', 'J**o te Danilo u ta usta žvaljava! ', 'J**em li vam majku i vama i onom šiptarskom kopiletu Vučiću! '...

U hajku protiv predsednika uključio se i advokat Borivoje Borović, pristalica Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je zapretio da će Vučić završiti kao rumunski lider Nikolae Čaušesku!?! Komentarišući veliki narodni skup koji je najavljen za 26. maj, Borović je doslovno rekao:

- Čaušesku je imao tog dana 100.000 do 200.000 pristalica, a posle sat vremena su ga uhapsili i došli mu glave...

Foto: ATA Images

Borivoje Borović

Ovakve i slične jezive pretnje traju već nekoliko dana, počevši od prvog opozicionog 'protesta protiv nasilja', na kojem je vlasnik zloglasnog 'Tabloida' Milovan Brkić pozvao na nasilni upad u parlament i otkidanje glave Vučiću.

- Kakva, bre, šetnja?! Treba puškama ući u Skupštinu, a Vučiću idiotu otkinuti glavu! - rekao je u kameru Brkić.

Milivojević glumata rudara: Najavio je još jednu blokadu

Foto: printscreen

Radno telo radnika površinskog kopa 'Kolubara' i 'Jedinstvo Kolubara' juče je najavilo blokadu magistralnog puta u Lazarevcu, sa zahtevom da se poništi transformacija 'Elektroprivrede Srbije' (EPS) iz javnog preduzeća u akcionarsko društvo. Iza ovog najavljenog protesta, međutim, stoji funkcioner DS Srđan Milivojević, koji je i formalni organizator 'protesta protiv nasilja'.

Na listi zahteva, između ostalog, stoji i da ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović podnese ostavku, pa je ovo još jedan dokaz da opozicija u borbi za vlast koristi rudare i da je ovaj protest čisto politički!

Njega je odmah potom podržao i sociolog Jovo Bakić, zapretivši da će političke protivnike daviti u Savi i Dunavu!?!

- Oni ne mogu da izgube na izborima. Zato će morati da se jure po ulicama! Plivaće i po Savi i Dunavu, neko će prsno, neko leđno, kako ko zna... Moraće da beže! To je više nego izvesno - kazao je Bakić, koji je pozvao i da se TV Pink i TV Hepi 'razore i razbiju, a njihovi vlasnici zatvore'.

Bivši lider DS Bojan Pajtić, koji je fotelju pokrajinskog premijera grčevito držao do poslednjeg dana uprkos nedostatku podrške naroda, pozvao je da se predsedniku Vučiću i premijerki Ani Brnabić zabrani bavljenje politikom, dok je njegov nekadašnji stranački saborac, funkcioner DS Srđan Milivojević zapretio da će Vučićev brat i sin 'završiti kao Gadafi'!?!

Opozicionim rušiteljima priključili su se i stranci, pa je tako Ukrajinka koja živi u Sloveniji na društvenim mrežama pozvala na 'Majdan u Beograd'.

Ako stvarno hoćete da skinete svoju vladu, koja vam ne odgovara, vi znate šta mora da se uradi. Da, biće poginulih, možda čak i više od stotine, kao u Kijevu 2014. godine. Ali sloboda nikada nije besplatna. Srećno svima koji žele promene za lepu Srbiju - napisala je ona na Tviteru, što su brže-bolje podržali NATO lobista Čedomir Stojković i Ivan Videnović, profesor na Beogradskom univerzitetu i bivši državni sekretar u Ministarstvu nauke.

Znaju samo za mržnju

Komentarišući sve ove stravične pretnje upućene predsedniku Vučiću, njegovoj porodici i saradnicima, šef Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da onaj ko to radi nije ništa drugo do 'običan ološ'.

- Imam samo jednu reč kao komentar ovim pretnjama, a to je da su svi oni koji prete najobičniji ološ! Onaj ko bi decu da zatvara u šahte, da ubija nečije članove porodice, nije ništa drugo i ne može biti ništa drugo sem, opet ponavljam, običan ološ! - naglašava Glišić.

Foto: Tanjug

SRĐAN GRAOVAC, CZDS

Sve ovo doživljavam kao dokaz očaja u kojem se nalazi opozicija. U nedostatku valjanog argumenta i kritike koju bi mogli da upute oni posežu za uvredama i neprimerenim kvalifikacijama. To, pre svega, govori o njihovoj slabosti.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 1 godinu

Сендвичари у Београд стижу, председнику рејтинг да подижу...!

Nikola

pre 1 godinu

Vučić je veliki lider i političar koji zna kako dalje

Mirko

pre 1 godinu

Ove sto prete treba pohapsiti u najkracem mogucem roku.

Zox

pre 1 godinu

Србија је правна држава и треба санкционисати свакога ко прети и позива на насиље

Dusan

pre 1 godinu

Strasno je do koje granice ide ljudski um. Pohapsiti ih sve pa nek prete iz zatvora.

Dijana

pre 1 godinu

A takvu vi Srbiju zelite da napravite, pa nece. Vam poci za rukom....

Tanja

pre 1 godinu

Drma se opasno kavez lažnim opozicionarima! Svesni su da podršku naroda ne mogu da dobiju pa pribegavaju ekstremnim potezima! Svako ko je pametan neće podržati njihovu prljavu kampanju koja se bazira ne pretnjama ubistvom! Pa pobedite Vučića na izborima a ne tako što ćete mu skinuti glavu! Kukavice!

Ana

pre 1 godinu

Borivoje Borovic treba da se bavi advokaturom a ne politikom i prorocanstvom, predsednik Vucic odlicno vodi drzavu Srbiju i ima podrsku naroda.

Mihajlo

pre 1 godinu

Bednici i nasilnici iz opozicije koji nista drugo ne znaju sem nasilja.

Danka

pre 1 godinu

То је језик мржње и прате га насиље и дивљаштво - али народ жели да подржи само једног човека и то је свима јасно,Србија је уз Вучића, џабе измишљотине.

Milan

pre 1 godinu

Opozicija samo za mrznju zna, dajte ljudi osvestite se malo.

Daca

pre 1 godinu

Olos i sljam. Borivoje Borović i njegovi saradnici ne mogu nista drugo da ponude narodu osim ovog uzasa i nasilja koje propagiraju.

Alhemičar

pre 1 godinu

То је цела њихова политика, политика насиља , претњи убиствима , насиље што више и само су јаки на устима , а мали као људи. Никада ви нећете доћи да водите државу.

Aca

pre 1 godinu

Pretiti nekom smrcu je za svaku osudu, nadlezni organi moraju da preduzmu odgovarajuce mere prema nasilnicima i ubicama.

Nana

pre 1 godinu

Ovo je za svaku osudu! Stidite se svojih reci olosi

Daca

pre 1 godinu

Pretnje smrću i napadi na posten narod su jasan pokazatelj koliko opozicija nema granica u zelji da destabilizuje Srbiju.

Karađorđe

pre 1 godinu

Zaostali crnogorac u Srbiji bi opet da proširi svoje ideje. Srbija to ne sme dozvoliti.

Mila89

pre 1 godinu

Dragi Bože ovo nije normalno.Ovaj čovek treba da poseti neku ozbiljniju mentalnu instituciju.Ovo borba protiv nasilja?Ovo da dođe na vlast? Podhitno nešto treba preduzeti.

Petar

pre 1 godinu

Pretnja ubistvom predsedniku, primitivne psovke i pljuvanje patrijarha, maltretiranje građana, širenje nasilja, lešinarenje nad žrtvama tragedije, pokušaj nasilnog rušenja vlasti na ulici, to je program licemerne opozicije. Sramota!

Vax

pre 1 godinu

Kakva je ovo neljudskost! Opozicija ne preza ni do čega, ništa im nije sveto. Ovo je njihov protest protiv nasilja? Svaka reč im je agresivna!

Vucic Sinisa

pre 1 godinu

Da on lepo ide u svoju Crnu Goru, da vodi politiku, a ne po Beogradu

Milovan

pre 1 godinu

Mi ćemo doći 26.5. da pokažemo da Srbija želi da ostane na putu mira i stabilnosti,i da je patriotizam osobina srpskog naroda. Želimo mir. I želimo poštovanje izborne volje naroda.

Maja

pre 1 godinu

Iz agresivne retorike opozicije (naročito prethodnih dana), može se naslutiti kao da opozicija ima za cilj - zadatak da uvuče Srbiju u građanski rat

Milovan

pre 1 godinu

Prete,jer drugo ne znaju! Vlast hoće na ulici da osvoje,jer na izborima ne mogu! Ovo što gledamo ovih dana od opozicije,to je mentalno silovanje naroda! Mentalno silovanje većinske volje birača! Nećemo to dozvoliti

Ivan

pre 1 godinu

Sramno ponasanje opozicije je za svaku osudu, u nekim drugim zemljama za ove pretnje i pozive na nasilje te iste individue bi bile ztvorene.

Sara

pre 1 godinu

Nadamo se da će svi opozicionari koji iznose ovako strašne pretnje, da odgovaraju za to.

Suza

pre 1 godinu

Pretnje presedniku i njegovoj porodici treba da se ostro osude, a oni koji prete da se zatvore

Raka

pre 1 godinu

Ovakvi teksrovi iritiraju normalne ljude u protesrima, a takvih je 99%. Ides n a njihovu videnicu. Ucis ih da se disciolinuju. Umesto da ih pustis da budu to sto jesu.

Biljana M

pre 1 godinu

Ovo vise nije ni obicna mrznja, ovo je preslo u bolest. Svi koji izgovaraju ovakve reci su zreli za ozbiljno lecenje.

Branka

pre 1 godinu

Pretnje nasiljem i poziv na linc, kao i na silovanje majke, cerke asu za svaku osudu, trebalo bi ih zatvoriti

zora

pre 1 godinu

Od Tita najveci predsednik koga je Srbija imala pa kad Tito nije zavrsio kao Causesku nece ni Vucic. Narod zna ko je ko, narod zna da ste placeni za rusenje Srbije,narod zna ko je srusio Jugu rusi i SRBIJU I NAROD VAM KAZE PRODATA GOVNA NE S...te. Ostavite nas da zivimo u prospernoj drzavi, zasluzili smo to. Kome se ne svidja, svet je veliki.

Milica

pre 1 godinu

Koliko je opozicija jadna i bedna to je strasno, pozivi na nasilje i neredee su jedino sa cim se oni sluze

Milana

pre 1 godinu

Opozicija vise nema sta da ponudi niti ima politiku sa kojom moze Vucicu da stane na cru, jedina njihova politika je nasilje

Miki

pre 1 godinu

Ja se samo plašim da će oni stvarno iznervirati narod,pa će ih usran* m motkom poterati odakle su isplivali,pacovi političke deponije! Neće Srbija stati,Srbija je uz predsednika!

Milan

pre 1 godinu

Govor mrznje, pozivanje na nasilje, linc, ubistva, silovanja je jedina politika kjom se opozicija vodi,Sramota

Petar

pre 1 godinu

Ja ne mogu da verujem kakvi su ovo ljudi u opoziciji? dokle njihova zloba ide? Sramota za jednu politicku struju. Uzas

Saladin

pre 1 godinu

Pored svega što se desilo, govor mržnje i nasilja nam nije potreban.

Miki

pre 1 godinu

Već jednom ste tako govorili,ološi,pa 2000. Dobili šta ste hteli. I? Ubunarili uništili zemlju. Kosovo proglasilo nezavisnost,ekonomija mrtva. Vi se obogatili. Mrš!

Stojković

pre 1 godinu

Nikome ne ide u prilog da uzima majske tragedije kao izvor popularnosti.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Kako objasniti pristojnoj Srbiji da ova družina želi prolivanje tuđe krvi po ulicama Srbije

Tea

pre 1 godinu

posle ovkvoh sramnog ponasanja, opozicija ne treba da se cudi sto ih narod vise ne zeli

Joka

pre 1 godinu

To je šizofrena banda ološa i lopova,koji bi slali tudju decu da pucaju u svoje drugare na ulici. Da bi došli na vlast.

Stojadin

pre 1 godinu

Niko ne bi smeo da pravi pretnje bilo kome, a kamoli državnim funkcionerima, koliko god se nekima oni ne svidjali.

Ana

pre 1 godinu

Ponasanje opozicije vise od ovoga ne moze da dobaci, oni vise ne znaju sta ce od nemoci...Strasno

Bogdan

pre 1 godinu

Ne trebaju nam hejteri u ovim momentima, ni pozicioni ni opozicioni, već samo jedinstvo.

Zoja

pre 1 godinu

Da li je normalno da ovakve pretnje prođu nekažnjeno?

Vesna

pre 1 godinu

Hejteri na mrežama, medijima i javnim nastupima opozicije više nemaju granice, njihove pretnje su užasne, zastrašujuće i tim ljudima se neko nadležan mora ozbiljno pozabaviti.

Stefan0078

pre 1 godinu

Nadam se da ćemo jednog dana moći da shvatimo da govor mržnje nikome dobra nije doneo.

Nale

pre 1 godinu

U ocima vam izlazi zlo, dokle vise tolerisanja?

Nevena

pre 1 godinu

Puna podrška predsedniku od mene za borbu protiv opozicije.

Goran

pre 1 godinu

Čini mi se da opozicija svojim ponašanjem želi da izazove gradjanski rat

Danijela81

pre 1 godinu

Niko ne bi smeo da profitira od govora mržnje ili tragedija koje su nas pogodile.

Sauron

pre 1 godinu

Ekstremizam, ni politički, verski ili socijalni nikada nije bio dobar za bilo koga.

Luka99

pre 1 godinu

Olos belosvetski! Narod ih nece i onda ne biraju sredstva da otmu vlast! Nece uspeti!

Milan

pre 1 godinu

Narod Srbije se uverio da je politika koju opozicija nudi politika lazi, obmana, nasilja. Iz tog razloga opozicija nikada nece naici na ozbiljniju podrsku naroda.

Goran

pre 1 godinu

Osim za nasilje, pretnje i vredjanje, opozicija za ništa drugo i ne zna

Saruman

pre 1 godinu

Niko ne bi smeo da prođe kao Čaušesku, njegova je sudbina bila previše tragična.

Marina

pre 1 godinu

Zna se tačno ko je to rekao i nikom ništa? Kako je to moguće?

Morgoth

pre 1 godinu

Čaušesku jeste bio loš vladar, ali niko ne bi smeo da ima njegovu sudbinu.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija zna samo za mržnju, ništa ovom našem narodu ne može da ponudi osim.nasilja i mržnje

Goran

pre 1 godinu

Opozicionari se navodno bore protiv nasilja, a izazivaju još veće nasilje

Ana

pre 1 godinu

Vandalsko ponasanje opozicije, znaju samo za nasilje.

Maca

pre 1 godinu

Dokle vise nasilja.. Trebalo bi se ovome stati na put.

Tandem ludaka

pre 1 godinu

Kada normalan čovek pogleda ove likove, ne može a da ne pomisli na kojoj su se psihijatrijskoj ustanovi upoznali.

ana

pre 1 godinu

Opozicija se sluzi samo lazima i budalastinama od kad postoje na politickoj sceni.

corli

pre 1 godinu

Pogledajte to su ti sto organizuju proteste protiv nasilja, da li vam ovo lici na pozivanje na nasilje ili se meni cini

Ana

pre 1 godinu

Opozicija zna samo da se ponasa nasilno i da seje mrznju.

ana

pre 1 godinu

Pozivaju na proteste, a na tim istim protestima pozivaju na nasilje, uzas jedan.

dare

pre 1 godinu

Koliko su licmerni ljudi iz opozciije ovako kao organizuju proteste protiv nasilja,a pozivaju na isto

fred

pre 1 godinu

Da li su ovi ljudi normlani, da li imaju imalo stida i srama nije mi jasno, ovolika kolicina mrznje nije nromalna

Ana

pre 1 godinu

Mržnji opozicije nema kraja! Beskrupulozno napadaju Predsednika i prete mu smrću! Sramota! Dno dna!

ana

pre 1 godinu

U vreme kad nam je mir neophodan, oni pozivaju na nasilje, sramota.

ana

pre 1 godinu

Dok se Vucic bori za razvoj Srbije, oni pozivaju na rusenje.

goga

pre 1 godinu

Prvo je sramota sto su korisitli tragediju u politicke svrhe, drugo je licimerje sto su organizovali protest pod nazivom protiv nasilja, a svaki dan pozivaju na nasilje, silovanja, ubistva, napade na crkvu i tako dalje i tako dalje

ana

pre 1 godinu

Dokle god ima ovakvih budala Srbija nece imati mira zbog takvih kao sto je opozicija.

homer

pre 1 godinu

Sve koji pozivaju na nasilje da lepo pohapsi policija, ko zna sta njima moze sve da padne na pamet, cim rete mozda mogu nesto i da urade, a mozda i nekoga navedu da napravi nesto, opozicija mora da odgovara za svoje postupke

ana

pre 1 godinu

Katastrofalno ponasanje opozicije, samo su spremni uvek na nerede i nasilje.

Dusan

pre 1 godinu

Skandalozne pretnje i izjave opozicije. Nema vlasti preko ulica i nasilja.

Rale

pre 1 godinu

Strašno na šta su sve spremni da urade samo da bi se dočepali vlasti, ovi su definitivno bolesni umovi!

Nenad

pre 1 godinu

Ma to se nikada neće dozvoliti Nećemo dozvoliti da na diraju a kamo li da mu fali dlaka sa glave. Predsednika Vučića. Nedamo ga i on je naš i drugi bolji ne postoji.

Dragic

pre 1 godinu

I ko posle da glasa za opoziciju kad su oni ubice i silovatelji.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicioni bolesnici , svaki i jedan sa slike. Pričaj protiv nasilja su a propagiraju nasilje.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija sada hvata na tanko, misle da ako prete neko će se poplašiti a sve rade u cilju otimanja vlasti.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Ovakva ponašanja, POKAZUJU SLIKU OZBILJNE POREMEĆENOSTI OVIH LIKOVA SA SLIKE.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Svako njehovo pojavljivanje u medije i njihovo bolesno ponašanje i izjave zgrožavaju gledaoce i ne vidimo svrhu njihovog pojavljivanja.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Sama pomisao IZREČENOG SILOVANJE DECE, je toliko monstruozno da nepostoji ni jedna reč za opisivanje njihovog ponašanja. Postavićemo pitanje jel ove budale sa slike imaju decu?

Ana

pre 1 godinu

Sramno ponasanje pojedinaca ne predstavlja stav svih ostalih gradjana koji veruju da Srbija ima plan za bolje sutra

Dragana

pre 1 godinu

Opoziciju predvodi ološ koji ne mari za demokratiju, već promoviše nasilje, mržnju, silovanje, batinjanje i slično, pa na takav način eli da dođe na vlast, bez obzira što im narod nikada neće dati većinu.

Tihomir

pre 1 godinu

Bagra hejterska koja maltretira građane. Treba uvesti zakon kao u Arapskim Emiratima o javnom govoru mržnje i sve ih pohapsiti, pošto je njima mesto ili u zatvoru ili u bolnici u ludačkim košuljama.

Tijana

pre 1 godinu

Narod neće podržati nasilje, lažne patriote, evropske plaćenike, laži i ulični sistem koji nema svoj program, već im je jedino u interesu kako da skinu Vučića sa vlasti i to na najbrutalniji način. Njih treba sve u ludaru strpati, a ne da oni odlučuju ko će biti na vlasti, tako što će ih po Savi i Dunavu juriti. Bruka i sramota!

Zdravko

pre 1 godinu

Gađenje, povraćanje i stid su misli koje građani imaju prema opoziciji. To je ološ kojem ništa nije sveto, pa su iskoristili tragediju da pokrenu lavinu mržnje koju imaju u sebi. Sada su im krivi građani zato što ne žele da smene Vučića, pa će stoka na "demokratski" način da ratuje s narodom da bi se dokopala Vlasti.

Ana

pre 1 godinu

Program ovih luzera i lopova nije ništa drugo no da Vučića skinu sa vlasti i strategija kako da ponovo opljačkaju građane, pošto im je Vučić napunio budžet, pa imaju šta da pokradu, obzirom da su nas ogulili do gole kože dok su bili na vlasti. Kreten Brkić je na prethodnim protestima najiskrenije rekao šta misle i koliko im je stalo do demokratskih i mirnih protesta. Njima je mesto u ludnici.

Baća

pre 1 godinu

Onaj ko preti ubistvima, bez obzira o kome se radi, treba da bude priveden uz krivičnu prijavu. Bolje je sprečiti nego...

MiroslavBB

pre 1 godinu

VUCIC-u, DOBRO si vukao TAKTICKE poteze ali NE i STRATEGIJSKE???!!! Ocigledno da tvoje intelektualne sposobnosti NE dosezu tako daleko kao sto uporno 'proturas' ... Vrijeme je da IDES, MANGUPE jedan - na 'ovaj ili onaj nacin ...' Deset i vise godina na vlasti je UVOD u DIKTATURU - svidjelo se to tebi ili ne!!

Ivica

pre 1 godinu

Dali to znači da ako se meni ne dopada neka od ovih njuški mogu slobodno da ih ,,maknem,,

Marko

pre 1 godinu

Nista drugo ne umeju, samo bi da prete, nasilnici jedni

Luka

pre 1 godinu

Nasa Drzava i Predsednik su isuvise tolerantni kada je u pitanju ova Bagra.Hapsi to Drzavo nikome oni nece nedostajati,Sve zlo upravo od njih i pocinje...

Ljuba

pre 1 godinu

Boroviću, kao advokat znaš i sam da je pretnja nekome smrcu isto kao izvršenje, zato treba da odgovaraš i ti i svi ostali koji prostacki i seljacki psuju ( pošteni seljaci neka me izvine). A ti Brkicu, voleo bi da naletiš na mene da vidim dali ceš da uradiš to što kažeš, budi siguran da cu ti naocare staviti na neko drugo mesto, a plivaceš do Đerdapa i to delfin stilom.

Ljubiša

pre 1 godinu

Pa onda nek pošalju svoju decu u prve redove. Šta radi "nezavisno tužilaštvo"? Broji, li broji... je l'?

Ena

pre 1 godinu

Opozicija organizuje proteste da bi nasilnim putem došla na vlast. To pokazuju i pretnje koje upućuju svima na vlasti, pa čak i crkvi.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set