• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.05.2023

19:41

Tajkunska televizija N1 i Sonja Biserko u kampanji protiv SPC: Najstrašnije udarili na vladiku Nikolaja!

printscreen

Vesti

Tajkunska televizija N1 i Sonja Biserko u kampanji protiv SPC: Najstrašnije udarili na vladiku Nikolaja!

Podeli vest

Tajkunska televizija N1 i predsednica Helsinškog odbroa za ljudska prava u Srbiji Sonja Biserko udružili su snage u kampanji protiv Srpske pravoslavne crkve!

Naime, Helsinški odbor za ljudska prava saopštio je da „Srpska pravoslavna crkva ovogodišnjom litijom u Beogradu, posvećenoj vladici Nikolaju Velimiroviću, podstiče rastući antisemitizam u Srbiji“, a saopštenje je velikodušno prenela tajkunska televizija N1.

Oni zatim, zajedničkim snagama, pljuju po vladici Nikolaju, čije mošti će biti sutra pronete ulicama Beograda povodom Spasovdanske litije, a nad kojima će se održati i pomen za žrtve masakra.

Foto: Printscreen

Kako su ustvrdili gorepomenuti mrzitelji svega što je srpsko, tajkunska N1 i Helsinški odbor, vladika NIkolaj Velimirović je „bio izraziti antisemita i u svojim tekstovima i go

Ovo je samo još jedan u nizu napada na SPC, a samim tim i na ceo verujuć narod Srbije, ne mareći ni za osećanja vernika, ni zbog širenja nertpeljivosti, a ni za žrtve masakra koje koriste u političke svrhe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 1 godinu

A ko finansira taj "Helsinki odbor", ili kako god se zvalo to nešto, gde je ova protuva predsednica! Verovatno srpska država i narod Srbije! Ako je tako, pod hitno da se prestane sa finansiranjem iz našeg budžeta! A mi odlično znamo ko je Sonja Biserko i koliki je ona mrzitelj Srba i Srbije! Ne moramo makar da je mi finansirani!

dera

pre 1 godinu

A za gospodžu da se kupi nova metla , treba joj za prevoz .

Penzioner

pre 1 godinu

Baabu Biserko treba proterati iz Srbije !!! Vestica se Boga ne boji...

ANTE

pre 1 godinu

eto pickousni sendvicar i vozac autobusa jedini i ljubljeni voda kim jung pickousni organizira skup sendvicara u beogradu. danilo umjesto sendvica djeli heroin i kokain koji prodaje pod pokroviteljstvom svog oca jedinog i ljubljenog vode. urednik informera sprema guzu da ga vucko oplodi jer tolika ljubav prema kim jung vucicu ima samo sjeverna koreja. VUCIC ZA METAK I SENDVIC SPREMAN. ILI ZA DOM. KOSOVO REPUBLIKA, JEBITE SRBICIMA MAMICU. VELJO NEVOLJO UZMI SNAJPER I SKINI MAJMUNCICA JEDINOG LJUBLJENOG VODU PICKOUSNO VAGINALNOG. JE LI VAM JEBEMOM MAMICU PO HRVATSKIM PORTALIMA. :) NECETE ZABRANITI SLOBODU MEDIJA.

Verka

pre 1 godinu

zena bi serko zlo i smrad-nije vredna pomena.moze li bez slike da ne gledamo sotonu.namerno pisano malim slovima,za ovakve kao doticna sve ostalo je suvisno.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set