• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.05.2023

15:28

(FOTO) ŠTA KFOR KAŽE NA SNAJPER U NARODNOJ OPŠTINI?! Da li to novi "gradonačelnik" preti snajperom građanima?!

Informer

Vesti

(FOTO) ŠTA KFOR KAŽE NA SNAJPER U NARODNOJ OPŠTINI?! Da li to novi "gradonačelnik" preti snajperom građanima?!

Podeli vest

Veliki broj pripadnika KFOR-a sa opremom za razbijanje demonstracija raspoređen je jutros u blizini opštinskih zgrada u Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku.

Iza njih nalaze se jake snage tzv. kosovske policije koje ne dozvoljavaju okupljenim Srbima da priđu zgradama koje su nasilno zauzeli albanski separatisti.

U Zubinom Potoku Albanci su na zgradu Opštine postavili snajper i spremni su da pucaju na srpski narod.

Foto: Informer

Kfor ni reč nije rekao o snajperu i neverovatno je da se ponaša nonšalantno prema činjenici da se radi o zgradi Gradske opštine, a ne o NATO ili albanskoj vojnoj bazi. 

Izgleda da je prva tačka programa novog "gradonačelnika" pucanje po građanima koji se ne slažu sa njegovom velikoalbanskom politikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predragm Srbijanac

pre 1 godinu

Tako su Srbi pucali u Sarajevu sa hotela na okupljeni narod i tako je poceo rat u Bosni. Sve se vraca sve se placa.

Krivi

pre 1 godinu

E moj Vučiću...šta uradi sa Kosovom, crni sine?

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set