• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2023

10:03

Uličarski napad tajkunskog novinara - Pantić: Nakaze vladaju Srbijom!

Ata images

Vesti

Uličarski napad tajkunskog novinara - Pantić: Nakaze vladaju Srbijom!

Podeli vest

Bivši sportski komentator, a danas, Đilasov agitator, Milojko Pantić žestoko je napao Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića, ne bi li se dodvorio svojim istomišljenicima, jer mu je kao disidentu to i "posao".

Tajkunski "Danas" objavio je sraman tekst u kome Pantić iznosi najstrašnije uvrede na račun predsednika Vučića, ceo državni vrh, a spomenuo je i direktora BIA Aleksandra Vulina. 

Na ovaj njegov uličarski tekst niko nije ostao imun, a tim povodom se na Tviteru oglasio i advokat Vldimir Đukanović. 

"Kakva je ovo dileja. Mora da je tekst pisao mrtav pijan u "Maderi" gde slovi za glavnog grebatora za piće. Kakav talog od čoveka", reagovao je Đukanović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set