• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.07.2023

21:00

Na beogradskom aerodromu privremeno zabranjeno snabdevanje aviona gorivom

wwwbeg.aero

Vesti

Na beogradskom aerodromu privremeno zabranjeno snabdevanje aviona gorivom

Podeli vest

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" je od 20:09 časova stupila na snagu zabrana snabdevanja aviona gorivom, zbog grmljavine usled najavljenih vremenskih nepogoda, saopšteno je iz pres službe beogradskog aerodroma.

Ta odluka je doneta u skladu sa odredbama Zakona o vazdušnom saobraćaju i propisanoj bezbednosnoj proceduri.

 Kako se navodi u saopštenju, čim zabrana prestane, letovi nastavljaju da saobraćaju redovno, a avio-kompanije prave prioritete za snabdevanje gorivom na svojim letovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set