• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2023

11:40

Pročitao sam pismo, bivši režim traži da raspišem izbore do kraja decembra, dobiće odgovor - Vučić poslao jasnu poruku iz Niša

printskrin/tv pink

Vesti

Pročitao sam pismo, bivši režim traži da raspišem izbore do kraja decembra, dobiće odgovor - Vučić poslao jasnu poruku iz Niša

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je pročitao pismo koje je dobio, te da će pripadnici bivšeg režima odgovoriti do kraja meseca.

- Pročitao sam pismo, tu je 95 odsto njih iz bivšeg režima. Kažu da do kraja decembra moraju da budu raspisani izbori, znači da bi moralo da budu održani do 2. marta. Možda budu i pre toga. Dobiće odgovor do kraja meseca - rekao je Vučić.

Predsednik je podsetio na pretnje koje je opozicija upućivala.

- Četiri meseca su pretili da će da me batinaju, spale na lomači ako raspišem izbore, a sad traže da ih raspišem do decembra. Ili nisu pismeni, bog će znati, ja čitam šta je napisano. Odgovorom će biti zadovoljni, ali plašim se da će opet da budu nezadovoljni svojim narodom. Možete da lažete o mojoj ulozi i ulozi moje porodice u Jovanjici tri godine, pa onda odjednom zaćute - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set