• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2023

17:02

Trojici uhapšenih Srba na KiM određen pritvor 30 dana!

printscreen

Vesti

Trojici uhapšenih Srba na KiM određen pritvor 30 dana!

Podeli vest

Trojici Srba sa severa Kosova i Metohije, koji su juče uhapšeni - Iliji Elezoviću iz Kosovske Mitrovice, Draganu Miloviću iz Zvečana i Zoranu Kostiću iz Prilužja, prištinski sud je odredio pritvor u trajanju od po 30 dana, saznaje Tanjug.

Sva trojica se terete za krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva, rekli su njihovi branioci, angažovani od strane Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Ilija Elezović, težak onkološki bolesnik, uhapšen je juče pre podne ispred Tehničke škole u Kosovskoj Mitrovici, a nešto kasnije u Zvečanu, i bivši policajac, Dragan Milović.

Zorana Kostića su iz njegove kuće u Prilužju, odveli policajci u civilu, dok su ga prethodno radnici takozvane Kosovske elektroenergetske korporacije pozvali da izađe napolje, rekavši da su došli da provere električno brojilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set